23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kösysten för effektiv och kundvänlig avveckling av kundköer

Säljes
Förfallodatum
den 23 mars 2021
Skick
Ny
Tillverkare
METO Turn-O-Matic

Köp ett METO kösystem som är enkelt att sätta upp och som ger möjlighet att expediera kunderna i rätt ordning och samtidigt se till att kunderna kan hålla ett bra och rekommenderat avstånd till varandra.

Undersökningar har visat att kunder som tar en nummerlapp från systemet upplever att de behandlas på ett mer rättvist sätt och ger servicen ett högre betyg. Och genom att de slipper att stå och vänta vid disken, känner de sig mindre stressade. Upp till 88% av kunderna använder väntetiden till att handla andra produkter innan deras nummer dyker upp på displayen.

Turn-O-Matic startpaket
Kunder drar sina kölappar vid ankomst, motsvarande den kronologiska ordningen ropas dessa upp av personalen via LED-visningen, med en akustisk signal och betjäningen sker snabbt och rättvist.

Köp här

Köbiljetter
Köbiljetterna finns i vitt, gult, blått, rosa eller grönt, bestående av tresiffriga, löpande svarta nummer från 000 till 999 (fyra gånger per rulle). Bytet av rullen med kölappar är okomplicerat och garanterar en säker transport av kölappar i kölappsutmataren.

Köp här

Tillbehör Kösystem
Extra utrustning till ditt kösystem, t.ex. extra fjärrkontroller, skyltar och skyltstativ.

Köp här
Säljare
Avery Nordic
Valdemarshaab 11
4600 Køge
Danmark

Anne Mette Rasmussen
Telefon: +45 70101800

Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.125