23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ACD ett utsug med anpassat filtersystem för gaser, ångor och besvärande lukter

Säljes
Förfallodatum
den 27 december 2023
Skick
Ny

ACD 200.1 MD 20 är ett mycket bra utsug med ett specialanpassat filtersystem

ACD utsuget är anpassat för gaser, ångor och besvärande lukter.  Det skall vara enkelt att skydda personal och arbetsplats genom att placera ett mobilt utsug med rätt filtersystem direkt vid källan. 

Tänk på att luften ni andas in kan vara farlig, ju mindre partiklarna är desto farligare är de. Partiklar i storlek under 0,4 µm passerar genom lungornas alveoler och ut i blodet, varvid ämnen som inte nödvändigtvis är giftiga kan orsaka svåra hälsoproblem.

ACD utsug är anpassat för i arbetsmiljöer där man t ex

- Rengöring

- Förbehandling

- Limning

- Lackering

- Laminering

- Gjutning

- Tryckeri

Vid kemiska processer produceras gaser och ångor från syror och lösningsmedel som är irriterande för ögon och lungor. Några av dem, även vid små koncentrationer, fungerar som andningsförgiftning eller toxiner för neurosystemet; andra genererar stor risk för explosion.

Gaser och ångor består av partiklar och aerosoler. De påverkar våra luftvägar och kan även vara skadliga för maskiner och produkter genom att skapa ett fast smutsskikt.

Enligt arbetsmiljölagen så är det bestämt att man måste se till att avlägsna sådana föroreningar från luften på alla berörda arbetsplatser. 

Hos Solectro AB hittar ni utsug med en mycket bra extraktions- och filtreringsteknologi. Utsugen finns som mobila enheter och kräver lite utrymme. Aggregaten är Made in Germany och är av mycket hög kvalitet.

 SOLECTRO AB
www.solectro.se
Säljare
Solectro AB

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige

Karoline Ljung
Telefon: +46 40536623
Fax: +46 (0)40 53 66 10

Se flera maskiner
Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.594