23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ultralydsrenser Pharmaline

Säljes
Förfallodatum
den 26 maj 2023
Skick
Ny

Ultralydsrenser designet til den farmaceutiske industri og elektronikbranchen som leveres i overensstemmelse med standarderne i branchen hvilket inkluderer en fuld dokumentationspakke, traceability på alle emner med data tracking, kommunikationsmodul og procesovervågning.

Dette vaskeanlæg leveres i komplet rustfrit stål i højeste kvalitet som imødekommer alle krav ruheden på svejsninger, samlinger og overflader på udstyret, dertil er alle svejsning og materialer fuldt dokumenteret ligesom det er påkrævet i medicinalindustrien.

Udstyret leveres fuldt kalibreret med tilhørende certifikater på dette, samt med en avanceret styring hvor kunden har mulighed for både ”kalibrerings-assistance” i forbindelse med service, data tracking, rapportering og kommunikation med eksterne produktionssystemer. Således at kunden får dokumenteret hvilken proces hvert enkelt emne har været igennem under drift.

Udstyret tilbydes med et bredt udvalg af optioner afhængig af kundens behov og produceres både som en manuel og automatisk løsning afhængig af kundens behov. Bemærk at alle Pharmaline ultralydsrensere skræddersyes kundens behov.

Ultralydsrenseren tilbydes standard med vaske- og skylletrin samt varmlufts- eller vakuumtørring afhængig af hvilken type emner som skal vaskes. Dokumentationspakken indeholder standard: DS, DQ, PQ, OQ, IQ, materiale- og svejsecertifikater, tekniske tegninger, eldiagram, pneumatikdiagram, kalibreringscertifikater og lever op til GMP, FDA og lignende standarder i den farmaceutiske industri.

Se video af anlægget her: https://anmasi.dk/prts/pharmaline/
Säljare
Anmasi A/S

Anmasi A/S
Thorsvej 240
7200 Grindsted
Danmark

Sine Marie Hedeby Sørensen
Telefon: +45 29715490

Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.109