23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny Spånsuger ! Laguna Spånsuger Cyclon PFlux 3 - 400

Totalt DKK 27 036 exkl. moms Säljes
Förfallodatum
den 31 december 2022
Skick
Ny
Tillverkare
Laguna
Modell
FLUX3TV2
År
2022

Den nye version af PFlux3v2 cyklonsugeren er den mest kraftfulde udsugning i Laguna Flux-serien, der garanterer en uovertruffen udsugningsydelse, høj komfort og maksimal udsugningseffektivitet.  Det højeffektive HEPA-filter i denne spånsuger er udstyret med en seperat motor til automatisk filterrensning, der starter hvert 10. sekund, hvilket sikrer maksimal komfort og altid høj ydeevne uden tab. Rengøringen kan også startes manuelt ved at trykke på en knap på maskinens kontrolpanel. Vinger, der beskytter filteret, er udstyret med lyddæmpende skum, der effektivt reducerer støj. 

 Hvad er et HEPA filter og hvordan virker det

HEPA filteret er et højeffektivt partikel filter, der filtrerer 99,2% @ 0,4 mikron. Almindelige filtre er normalt kun i stand til at filtrere @ 1-2 mikron. 

 Filteret er lavet af glasfiber og er foldet flere gange for at forbedre filtreringen. Det sikkert fastgjorte mikrofilter er ikke i vejen for luftstrømmen, hvilket forbedrer filtreringssystemets ydeevne. Hvis filteret kun var et lag, ville effektiviteten være nul. Det foldede design gør, at den kan opfange de mindste støvpartikler og dermed filtrere luften i dit træværksted.

 PFlux 3 er udstyret med en tilstopningsindikator, der signaleres af et LED-lys på kontrolpanelet. Du kan skabe et vakuum i HEPA filteret ved at forbinde hovedbeholderen med mikrofiltreringshætten ved hjælp af en slange. Denne teknik gør din vedligeholdelse mere effektiv ved at blæse filteret udefra under rengøring. 

 Smart design af affaldstromle

Det har aldrig været lettere at tømme affaldstromlen. En smart løftemekanisme løfter beholderen op med et enkelt træk i håndtaget. Beholderen sættes ned igen ved at løfte håndtaget. 

Ved at skubbe håndtaget løftes tromlen effektivt og forsegles mod tromlens låg. Dette løfter beholderen til udsugningsanlægget, og hele maskinen er let at flytte rundt i træværkstedet eller bruges med en gulvsluger. Beholderen med affaldstromlen er forsynet med drejehjul for nem bevægelse. Når beholderen tilsluttes udsugningen skabes der et vakuum i bunden af tromlen. Dette vakuum holder posen i tromlen og forhindrer den i at blive suget ind i keglen. 

Ingen anden Cyklon eller støvmaskine har så smart et system. Skulle du beslutte dig for at bruge udsugningen uden pose, kan du nemt slukke for vakuumsystemet med kun et par skruer. 

 Cyklon system

To-trins cyklonfiltreringssystem giver en langt bedre ydeevne end et-trins ekstraktorer. Større affald separeres i affaldsrummet, før det når anden fase af filtreringen. Dette system sikrer konstant sugning og fremragende ydeevne af enheden.

Kommer delvist usamlet i en papkasse. Samletid er cirka 4-5 timer. 

 Teknisk data:

Type: PFlux3v2
Rating: Professionel
Effekt (400V): 2200 W
Luftstrøm: 3831 m3/h (1064 liter/sekund)
Lydniveau: 76 dB
Samletid: 4-5 timer
Beholderkapacitet: 174 L
Trommesamlingspose: 1194 mm x 960 mm
Maks tryk: 2800 Pa
Filtereffektivitet: 99,2% @ 0,4 mikron
Indgangsdiameter: 1 x 200 mm eller 3 x 100 mm
Længde x bredde x højte: 1168 mm x 686 mm x 2286 mm
Vægt: 175 kg
Pakke dimensioner: 800 mm x 1300 mm x 1300 mm
Fragt vægt: 200 kg

Leveres med:

Fjernbetjening
2x trommesamlingspose
HEPA filter
Säljare
Dorch & Danola A/S

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark

Søren Madsen
Telefon: +45 66155040
Fax: +45 66155099

Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.113