23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nord-Lock® Originale Skiver

Tillbaka till företagsprofilen.

Nord-Locks kilelåsningsskiver, f.eks. vores 

originale skiver,

bruger spænding i stedet for friktion til at fastgøre boltede samlinger, der udsættes for store vibrationer og dynamiske belastninger.

I løbet af Nord-Lock skivernes levetid giver de øget driftssikkerhed og lavere vedligeholdelsesomkostninger, samtidig med at de reducerer risikoen for driftsstop, ulykker og garantikrav betydeligt.

SP-låseskiver
Nord-Locks SP-låseskiver har samme kilelåsningsdesign som originale skiver, men med større udvendig diameter. Det sikrer, at belastningen fordeles over et større areal, hvilket et mere skånsomt mod følsomme overflader. SP-låseskiver er perfekte til anvendelse på store eller aflange huller, bemalede eller følsomme områder og bløde materialer.

Test og certificering
Nord-Lock originale kilelåsningsskiver har gennemgået strenge test og er godkendt af uafhængige institutter og certificeringsmyndigheder. Junker-testen er den strengeste metode til test af boltede samlinger.

Under testen udsættes samlingen for tværbevægelser under bolthovedet og møtrikken, mens forspændingskraften løbende måles. Nord-Lock originale skiver yder konsekvent bedre end konkurrenterne i dette udfordrende miljø.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger som passer dine behov av

sikkerhetsskiver

på Nord-Lock. Du kan også

kontakte os direkte

for at få mere at vide om vores tilpassede løsninger kan omfatte specielle materialer, målinger, størrelser, belægninger eller ændringer i geometri. De kan også videreudvikles fra forhåndsdesignede løsninger, kombinere flere teknologier eller integreres med andre deles design.

Fakta om Nord-Lock ApS

Adress
Nord-Lock ApS
Gydevang 39-41
3450 Allerød

Region
Danmark
Hovedstaden
Allerød Kommune

Telefon: +45 21 78 66 99

VAT nummer: DK33878605

P nummer: 1017095117

Kontaktpersoner

Brian Troest Brian Troest
Yrke: Area Director Nordic
Telefon: +45 21 78 66 99
Peder Helt Peder Helt
Yrke: Sales Engineer Danmark
Telefon: +45 27 50 68 07

Sänd till en kollega

0.14