23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

DT Group opnår store fordele med EDI-løsning fra Evenex

Tillbaka till företagsprofilen.

Med udveksling af millioner af fakturaer og ordrer mm. , så skal der ikke spares mange ører per transaktion, før gevinsten løber op i store beløb for den store byggevareforhandler og -distributør DT Group. Derudover opnår virksomheden en bedre datakvalitet og i sidste ende en øget kundetilfredshed og -loyalitet.
I løbet af de sidste hundrede år er DT Group vokset til at være Nordens største forhandler og distributør af byggematerialer. DT Group består i dag af mere end 400 butikker og har knap 8.400 medarbejdere i ni lande. I Danmark er virksomheden især kendt for byggevarekæderne STARK og Silvan, mens selskabet bl.a. er repræsenteret ved kæderne Starkki og Beijer i henholdsvis Finland og Sverige. DT Group har en lang tradition for at arbejde med at automatisere sin kommunikation via EDI.
”DT Group er en virksomhed i konstant vækst, og på denne rejse har vores EDI-løsning fra Evenex været et vigtigt element, som har sikret den forretningsmæssige og tekniske understøttelse af væksten. Med hjælp fra Evenex’s EDI-løsning har vi opnået gevinster i form af økonomiske besparelser, tidsreduktion, bedre datakvalitet og en højere kundetilfredshed,” fortæller Financial Development Manager i DT Group, Mads Hvelplund.
Sikrer vækst med færre ressourcer
”Hvert år modtager vi, bare i Danmark, mere end 1,5 millioner fakturaer. To tredjedele af disse modtager vi som elektroniske fakturaer, og selvom der løbende kommer flere fakturaer til, har vi ikke behov for at ansætte flere medarbejdere til at håndtere disse. Det hele kan klares via vores EDI-løsning fra Evenex,” siger Mads Hvelplund.
Han fortæller at DT Group godt er klare over, at det ikke er muligt helt at udrydde de traditionelle fakturaer, men målet er, at sikre at en endnu større andel bliver elektronisk. Det er en fordel for DT Group, men også for leverandøren, som bl.a. sparer udgifter til porto, print og kuvertering.
”Mindre end 15 minutter efter at en af vores leverandører har dannet fakturaen, har vi den i vores systemer. I forhold til tidligere hvor fakturaen blev sendt med posten, gør denne proces det meget nemmere at styre vores forretning,” fortsætter Mads Hvelplund.
Effektivt styringsredskab
DT Groups byggevarekæder leverer en række byggematerialer direkte fra producenten til byggepladser i orden, og i den forbindelse spiller virksomhedens Evenex-løsning en vigtig rolle.
”For at styre vores økonomi og likviditet bedst muligt, er det vigtigt, at vi fakturerer vores kunder på den rigtige side af et månedsskifte. Når alt foregår elektronisk, skal vi ikke bruge tid på manuelle arbejdsgange, som kan forsinke processen. Med Evenex’ hjælp har vi langt bedre styr på vores forretning,” siger Mads Hvelplund.
”Der er ingen tvivl om, at vores EDI-løsning både sparer os for mange penge men også styrker vores datakvalitet. Vi kan konstatere, at der i dag sker færre fejl, hvilket betyder, at vores kunder yderst sjældent oplever, at en vare ikke er tilgængelig,” fortæller Mads Hvelplund.
Sparer penge og øger loyaliteten
”Evenex´ konsulenter har igennem alle årene udvist meget stor professionalisme og ikke mindst stor indsigt i vores forretning. I dag udgør Evenex’ EDI-løsning en helt central del af vores forretning, idet mere end 400 leverandører udveksler elektroniske fakturaer med os. I den forbindelse er det betryggende at vide, at vi altid kan få kompetent og hurtig hjælp og støtte hos
Evenex, hvis der opstår problemer” fortæller Mads Hvelplund.
For DT Group opstår gevinsten ved EDI ikke kun ved at modtage fakturaer
elektronisk, Mads Hvelplund fortæller, at der også er interessante perspektiver i at sende elektroniske fakturaer til virksomhedens kunder.

”Vi har i DT Group mere end 100.000 kontokunder, hvoraf de største kunder hvert år modtager mere end 30.000 fakturaer fra os. Ved at digitalisere fakturagangen i forhold til vores kunder letter vi deres hverdag. På den måde skaber vi en win-win situation. Vi forenkler vores arbejdsgange og sparer penge for både kunderne og os. Derudover oplever vores kunder, at det er nemmere at håndtere de mange fakturaer. Vores professionelle kunder modtager således hurtigt deres fakturaer, og det giver dem mulighed for hurtigere at kunne fakturere deres slutkunder, hvilket i sidste ende er med til at forbedrer vores kunders likviditet. På den måde skaber vi således en større kundeloyalitet,”
siger Mads Hvelplund.
For et par år siden udvidede DT Group løsningen fra Evenex til også at omfatte fakturahåndtering til virksomhedens offentlige kunder.
”Vi har mere end 5.000 offentlige kunder, da de for et par år siden blev et krav at disse skulle faktureres elektronisk, var det naturligt for os at bede Evenex om hjælp. I dag sparer vi mange penge ved at have implementeret EDI løsningen. Vores udgifter per faktura til vores offentlige kunder er nu markant mindre, end de udgifter vi havde til porto, print og kuvertering, da vi sendte papirfakturaer,” slutter Mads

http://www.highjump.com/da/solutions/b2bi-dk

Fakta om Truecommerce Denmark ApS

Adress
Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød

Region
Danmark
Hovedstaden
Rudersdal Kommune

Telefon: +45 45821600

VAT nummer: DK33776349

P nummer: 1016968311

Anställda: 79

Kontaktpersoner

Anita Godsk Waaben
Yrke: Marketing Manager
Telefon: +45 51205524
Bettina Dahlberg
Avdelning: Marketing
Yrke: Marketing Content Manager

Sänd till en kollega

0.047