23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tjänster inom Industrial Management

Tillbaka till företagsprofilen.

Virtual Manufacturing har inom affärsområdet Industrial Management ett brett team för att stödja, driva och genomföra projekt inom t.ex. Industrialisering, Lean Transformering, Operations, Project Management och Manufacturing PLM. Gruppen har en mångårig och gedigen erfarenhet inom tillverkningsindustrin. Vi kan och vi vill dela med oss av våra gedigna erfarenheter för att få industriföretag mer lönsamma.

Industrialisering
Industrialisering av en produkt innebär att planera och genomföra hela processen när produkten överförs från den virtuella prototypen till produktion - inkluderande kvalitetssäkring, inköp och fungerande leveranser.

Produktionsteknologi

Virtual Manufacturing har en bred erfarenhet av produktionsteknologi både när det gäller tillverkningsprocesser och produktionsutrustning till olika processer. Vi följer det senaste inom teknik och är ständigt medverkande att introducera ny teknik på olika sätt. Vår breda erfarenhet inom olika branscher innebär att vi ges möjlighet att flytta teknik mellan branscher.

Lean Transformation
Lean Transformation syftar till att ändra medarbetarnas förmåga att identifiera, prioritera och lösa problem och kontinuerligt förbättra sitt arbete. Förändring börjar med ledarskapet och ett pilotavsnitt som blir en ledstjärna. Därefter implementeras Lean i hela produktionen och standardiserade processer och kontinuerliga förbättringar sprids inom organisationen.

Produktions- & Projektledning
Virtual Manufacturing har en gedigen erfarenhet av projektledning av nya fabriker, automation, layoutförändringar och flytt av fabriker. Vi har erfarna projektledare som kan driva turnaround projekt och produktionschefer som ansvarar för produktionsdriften i interimslösningar.

PLM för Manufacturing
Vår tidiga kontakt med att ur ett produktionstekniskt perspektiv dra nytta av CAD system gör att vi idag har varit delaktig i alla stora implementeringar och förändringar inom PLM området och har och är delaktig att knyta ihop processer och system för att öka flödet inom Produkt Process-utveckling. Vi har idag både strategisk och detaljerad kunskap inom CAD/CAE/DMF-VM/ERP/MES/WI.
Virtual Manufacturing har lösningar inom Virtuell 3D beredning med balanser, 3D Layout och detaljerad arbetsplatsutformning, 3D baserade arbetsinstruktioner, materialfasadsbalansering samt virtuell träning.

Fakta om Virtual Manufacturing Sweden AB

Adress
Virtual Manufacturing Sweden AB
Fabriksgatan 21
412 50 Göteborg

Region
Sverige
Västra Götalands län
Göteborgs stad

Telefon: +46 0734166000

VAT nummer: SE5567172084

Anställda: 70-80

Kontaktpersoner

Daniel Wigren
Kajsa Danielsson
Torbjörn Danielsson

Sänd till en kollega

0.062