23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

TENTE Sengehjul

Tillbaka till företagsprofilen.

Inden for de mest forskelligartede områder er TENTE blevet markedets førende på grund af vores innovative produkter af høj kvalitet. Således er det også på det medicinske område med hjul til bl.a. hospitalsudstyr. Det er intet under, at de fleste børn, der kommer til verden på et hospital, foretager deres ”første skridt” på et TENTE-hjul.

TENTE har på verdensplan idag en markedsandel på over 70 % af dette marked. Det er et godt eksempel på, at et nicheprodukt med intelligent koncept, kvalitet langt over gennemsnittet og løbende videreudvikling yder et sundt bidrag til de syges helbredelse.

Med intelligente detailløsninger opfylder TENTE's sengehjul de strenge krav, der stilles til komfort, hygiejne og sikkerhed: En specialbygget gaffel og stærke materialer klarer uden problemer den regelmæssige rengøring ved temperaturer over 90 grader. Selv desinfektion i hospitalets autoklave betyder ikke noget for et sengehjul af mærket TENTE.

TENTE's centralbremsesystem, som betjenes med én fod, letter hospitalpersonalet i deres arbejde. Antistatiske hjul kan desuden benyttes på operationsstuer. Disse egenskaber har overbevist sengefabrikanterne i hele verden. Vores ingeniører og designere er ansvarlige for, at vi er førende indenfor hospitalssenge, og de mange udmærkelser er velfortjent løn for omhyggeligt arbejde. En usædvanlig succes-historie, som også gælder hjul til kørestole og ganghjælpemidler.

Fakta om TENTE A/S

Adress
TENTE A/S
Birkemosevej 32
8361 Hasselager
Se på karta

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70108210

Fax: +45 70108110

VAT nummer: DK44078015

P nummer: 1001847570

Anställda: 15

Kontaktpersoner

Bo Christensen
Avdelning: Salg & Marketing
Yrke: Intern salg
Telefon: +45 70108210

Sänd till en kollega

0.031