23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

AMCS Mobilløsning

Tillbaka till företagsprofilen.

Indsamlingsdata i realtid dokumentation med foto, servicevalidering og afvigelsesrapportering, ad hoc-ordrer, ruter, tidsplaner, og kvittering ved underskrift

AMCS Mobile

 er den næste generation af software for interaktion mellem køretøj, chauffør og kontoret via smartphones og tablets; konstant og opdateret kontakt til jeres flåde.

Applikationen er meget let at bruge og kræver ingen kompliceret opsætning, da den integrerer direkte med planlægningssoftwaret. Når først applikationen er downloadet til den mobile enhed, giver den muligheden for at få en komplet oversigt over driftsafvikling i realtid.

AMCS Mobile

 leverer daglige digitale planlægningsopdateringer, adgang til kundeoplysninger, tilføjelse af ad hoc-ordrer i realtid, intelligent navigation, dokumentation i form af underskrift/foto/GPS optagelse samt statusbeskeder om udførte opgaver.

AMCS Mobile

 tilfører fleksibilitet og effektivitet til den daglige ruteplanlægning af din flådes aktiviteter. Chaufføren kan vælge alle tilgængelige ruter fra deres depot, hvilket giver mulighed for fleksibilitet i tilfælde af nedbrud eller mangel på lastbiler. Derudover giver realtidsvisning af kørertøjernes aktuelle forløb sammenholdt med det planlagte forløb, mulighed for at forbedre ressourcestyring, da I har mulighed for at overdrage arbejdsordrer til andre lastbiler, hvis det er nødvendigt.

Chaufføren har derudover mulighed for i realtid at videregive noter om indsamlingen eller fremhæve problemer ved indsamlingen til planlægningskontoret. Disse realtidsdata kan aflæses med dato, tid og GPS-koordinaterne overført fra køretøjet til kontoret under forløbet af indsamlingerne, og giver dermed planlæggeren det endelige bevis for servicen. Dette giver call-centeret mulighed for at besvare kundehenvendelser effektivt, hvilket reducerer serviceomkostningerne for ikke-udførte indsamlinger.
AMCS Mobile gør det muligt at reducere omkostningerne, øge effektiviteten og reducere ikke-realiseret omsætning ved jeres indsamling, og har typisk en ROI på 2 til 3 måneder.

Væsentligste fordele ved

AMCS Mobile


• Reducering af den ikke-realiserede omsætning, da alt arbejde registreres og fuldt overblik flåden er til rådighed (f.eks. gebyr for ekstra løft forårsaget af blokeret adgang)
• Mulighed for at overvåge chaufførers aktiviteter (med GPS er det muligt for planlæggeren at spore aktivitet, identificere ikke-planlagte løft, ekstra løft osv.)
• Forbedret kundeservice og problemløsning (f.eks. ikke-udførte indsamlinger), da GPS-sporing, underskrift- & fotodokumentation såvel som verifikation af chaufførernes arbejdsopgaver dokumenterer service
• Forbedret driftseffektivitet grundet muligheden for at tilføje ad hoc-opgaver i eksekveringsplanerne, baseret på komplet overblik over flåden og dataintelligens i realtid
• Reduktion i antallet af fejl og forbedret effektivitet grundet papirløse arbejdsgange
• Forbedret produktivitet gennem daglige sikkerhedstjek og statusmeldinger fra chaufføren (f.eks. trafikale problemer, tankning, sammenbrud)

Hovedfunktioner
• Send daglige ruter og tidsplaner til mobil enhed
• Vis liste og kort over den planlagte rute og arbejdsopgaver
• Send statusbeskeder til og fra chaufførens tablet/smartphone i realtid
• Vis detaljerede kundeoplysninger, dvs. adgang til noter, telefonnumre m.m.
• Dokumentation via underskrifter, fotos, GPS, osv.
• Mulighed for tilføjelse af ad hoc-opgaver i tidsplaner i realtid
• Intelligent navigation
• Geokodning
• Tilføj nemt oplysninger til en opgave (dvs. ventetidsgebyrer, fejlrapportering, overfyldt affaldsbeholdere m.m.)
• Elektronisk registrer af informationer om indsamling og eliminér fysiske dataformular


For yderligere information om AMCS Mobile klik her

Eller kontakt os på mail eller telefon.

Fakta om AMCS Denmark A/S

Adress
AMCS Denmark A/S
Hejrevej 34 D, 3. sal
2400 København NV

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 8888 8787

VAT nummer: DK26494907

P nummer: 1008979444

Anställda: 450

Kontaktpersoner

Jan Tønder
Avdelning: AMCS Denmark
Yrke: Nordisk salgsdirektør, Routing Division
Telefon: +45 28888782

Sänd till en kollega

0.047