23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vakuumlyftare 40-200 kg | Easyhand™ Vacuhand™

Tillbaka till företagsprofilen.

Vacuhand V™ är en av marknadens ledande vakuumlyftare för laster upp till 200 kg, Lyftaren hanteras med manöverhandtag med tvåhandsgrepp, och används för hantering av säckar, kartonger och skivmateriel. Vid hantering av säckar är Vacuhand V oftast det givna valet på grund av lyftarens flexibilitet och anpassningsmöjligheter.

Easyhand M™ är en flexibel vakuumlyftare med modulär design för laster upp till 55 kg. Den gör det enkelt och bekvämt att hantera alltifrån säckar och kartonger till skivmaterial som glas, plåtar och dörrar. Tack vare ett stort sortiment av standardiserade gripdon och tillbehör såsom svivel, vinkelled, snabbfästen, förlängda och ledade handtag är det enkelt att anpassa lyftaren efter behov och önskemål

Easyhand T™ är en lätthanterlig och mycket snabb vakuumlyftare med enhandsgrepp för laster upp till 40 kg. Lyftaren manövreras smidigt och precist med antingen höger eller vänster hand, och lasten kan enkelt vridas och positioneras på önskat sätt. Easyhand T™ är rekommenderad för applikationer som ställer krav på snabb hantering av kartonger, men kan även användas för säckhantering.

I Movomechs sortiment finns även mobila vikarmskranar med integrerad vakuumlyftare: Easycrane™.

 

Fakta om Movomech AB

Adress
Movomech AB
Kabelvägen 9
291 09 Kristianstad
Se på karta

Region
Sverige
Skåne län
Kristianstads kommun

Telefon: +46 44-28 29 00

VAT nummer: SE5562834068

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001

Sänd till en kollega

0.032