23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

G- och V-Drive -serie skruvkompressorer - konsekvent hög prestanda

Tillbaka till företagsprofilen.

Skruvkompressorerna G-DRIVE och V-DRIVE erbjuder konsekvent hög prestanda samt många funktioner för driftsäkerhet och energieffektiv drift med lågt underhåll.

Det finns olika användbara tillval för den senaste generationen ALMiG-skruvkompressorer: ett effektivt värmeåtervinningssystem med konstant temperatur, en integrerad kyltork som är exakt utformad för systemets leveransvolym samt de allra senaste styrsystemen för att styra hela din tryckluftsstation. Utan att tillvalen påverkar kompressorns storlek alls.

Tillval: Integrerad kyltork
I den här versionen är kyltorken integrerad i systemet för att spara utrymme. Kompressorn används för att förse torken med energi, kontrollerar och skyddar den mot frysning om den används vid "underlast". Parametrarna för kyltorken är exakt anpassade till respektive kW-klass.

Energibesparande varvtalsreglering
Alla storlekar har som tillval energibesparande varvtalsreglering. Det är här den högeffektiva direktdriften kommer in i spelet, där den högeffektiva drivmotorn arbetar med enastående effektivitet över hela varvtalsområdet.. Driftstrycket kan justeras steglöst från 5 till 13 bar. Frekvensomformaren är lätt åtkomlig i styrskåpet - ett optimerat kylluftsflöde garanterar optimal ventilation. Omformare och kablar är elektromagnetiskt isolerade.

Värmeåtervinningssystem
Alla våra system är utformade så att ett integrerat värmeåtervinningssystem kan monteras i dem - antingen direkt på fabriken eller efterföljande eftermontering. Med detta system kan den energi som förbrukas för generering av tryckluft omvandlas nästan helt till användbar värme; till exempel som varmt vatten för matning i värmesystem eller för uppvärmning av processvatten eller industriellt vatten. Värmeåtervinningssystemets konstanta temperatur säkerställer tillförlitligheten.

Minskade servicekostnader
G-DRIVE och V-DRIVE skruvkompressorer är mycket lätta att underhålla: då alla komponenter är lättillgängliga från ena sidan och de stora ljudisoleringsdörrarna är lätta att ta bort. Detta minskar underhålls- och stilleståndstiderna till ett minimum och säkerställer att servicekostnaderna är helt hanterbara.

Fakta om ALMiG Sverige AB

Adress
ALMiG Sverige AB
Teknikvägen 3
245 34 Staffanstorp
Se på karta

Region
Sverige
Skåne län
Staffanstorps kommun

Telefon: +46 040592090

Fax: +46 046-255040

VAT nummer: SE5567346951

Anställda: 5-9

Certifikat: ASME, CE, DNV-OS-C401, ISO 14001:2004, ISO 9001, OHSAS 18001, TÜV

Kontaktpersoner

Jonas Lindberg Jonas Lindberg
Telefon: +46 0709-456010
Pierre Bergmann
Yrke: Säljingenjör
Telefon: +46 709456017

Sänd till en kollega

0.062