23948sdkhjf

Ny regionchef till Svevia

Ska leda anläggningsavdelningen i Malmö och Göteborgsregionen.
Jens Andreasson blir ny regionchef för Anläggning Sydväst i Svevia som omfattar Malmö och Göteborgsregionen. Han tillträder den 1 augusti 2016.

– Jens Andreassons erkänt goda ledaregenskaper kommer att bli en stor tillgång i den expansiva fas som Anläggning Sydväst nu står inför. Vi gör en storsatsning där målet är att 2018 omsätta 1 miljard med en vinst på minst 100 miljoner. Till det behöver vi rekrytera cirka 50 nya medarbetare. Jens Andreassons förmåga att driva lönsamma projekt, skapa goda relationer med kunder och bygga vinnande team, kommer att bli en värdefull resurs för att nå det målet, säger Erik Lundman, divisionschef Svevia, i ett pressmeddelande.

Jens Andreasson har lång erfarenhet från anläggningsbranschen och kom till Svevia 2015 som arbetschef i Göteborg.

– Mitt nya uppdrag känns oerhört inspirerande och det blir extra spännande att få leda verksamheten framåt i en fas där vi växer och där det händer så mycket på marknaden. Jag ser fram emot att tillsammans med mina medarbetare ta oss an nya utmaningar och vinna fler uppdrag, säger Jens Andreasson, Svevias tillträdande regionchef Sydväst, division Anläggning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064