23948sdkhjf

Ska spara tid och pengar genom app

Green Landscaping investerar i Smartdok.
Green Landscaping, med cirka 180 anställda i region öst, är ett av Sveriges ledande företag i att skapa och sköta utomhusmiljöer.

Nu har företaget valt att investera i Smartdok-systemet med sin app, som ska hjälpa företaget att effektivisera sina arbetsordrar och tidsregistrering.

– Vi ville ha ett system som kan underlätta för oss i det dagliga arbetet. Det blir då mindre risk att vi missar utförda arbeten. Det ger oss också ett snabbare och effektivare arbetssätt gällande arbetsordrar och tidregistrering, vilket gör att vi kan spara både tid och pengar, säger Pierre Kubalski, Interim COO at Green Landscaping AB, i ett pressmeddelande.

Green Landscaping i Stockholm gör allt från skötsel av grönytor till markanläggning och verksamheten pågår året runt. Att använda ett system som är skräddarsytt för bygg- och anläggningsbranschen var viktigt, enligt företaget.

– För att kunna ta nästa steg i utvecklingen har vi på Green hittat ett system som kan effektivisera vårt arbete gällande hantering av arbetsorder och tidsregistrering, att få snabbare och bättre kommunikation, använda personalliggaren och förenkla det dagliga arbetet, säger Pierre Kubalski om valet av Smartdok.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096