23948sdkhjf

De blir ny återförsäljare av Huddig

"Lever upp till våra tuffa krav", kommenterar Huddigs vd.
Maskin Väst är en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland och norra Dalsland och verkar inom lantbruks-, park-, entreprenad- och skogsmaskinbranschen. Företaget startade i januari 2000, har 33 medarbetare och omsätter 250 miljoner.

I samband med Svenska Maskinmässan, 2-4 juni, så presenteras Huddigs nya återförsäljare för kunderna för första gången.

– Vi är glada över vårt nya samarbete med Maskin Väst, kommenterar Lars Lindahl, vd på Huddig AB och fortsätter:

– Maskin Väst är ett välskött företag med duktig personal och gott renommé. Vi är väldigt noga med vilka återförsäljare som får sälja våra maskiner eftersom de blir vårt ansikte utåt och ambassadörer för vårt varumärke. Maskin Väst lever upp till våra tuffa krav och jag är övertygad om att de kommer att göra ett strålande arbete.

På Maskin Väst gläds ledningen över det nya avtalet.

– Huddig är ett oerhört starkt och eftertraktat varumärke, de tillverkar fantastiskt fina maskiner och är ett begrepp i branschen. Det kommer bli ett mycket bra komplement till vår befintliga produktportfölj, säger Daniel Bryske, VD på Maskin Väst AB.

Maskin Väst tar över försäljningen den 1 juli och service och eftermarknad succesivt under hösten. I samband med att den nya återförsäljaren presenteras så tackar en annan för sig.

– Bonäs Maskincenter i Kil med Sune Eriksson i spetsen har under många år varit återförsäljare för Huddig och gjort ett mycket bra jobb. Vi vill passa på att tacka Sune och hans medarbetare för lång och trogen tjänst och önska dem lycka till framöver, säger Lars Lindahl.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063