23948sdkhjf

Lantmännen Maskin ökar satsning mot entreprenad

Lantbrukarnas förändrade arbetsvillkor får maskinföretaget att förändra sitt produktutbud.
Lantmännen Maskin har länge varit en ledande aktör inom lantbruksmaskiner i Sverige, med flera stora varumärken i portföljen.

Med med flera nya maskiner och redskap i sortimentet på senare tid har företaget förstärkt sitt erbjudande även till entreprenörer. Satsningen på entreprenadbranschen har sin bakgrund i en förändrad marknad för lantbrukarna.

"De senaste årens omstruktureringar inom lantbruket har medfört förändringar och många lantbrukare söker i dag sin inkomst även utanför det traditionella lantbruket. Lantmännen Maskin anpassar sitt produktsortiment efter de nya förutsättningarna och har numera ett bredare utbud av maskiner och redskap som passar för uppdrag inom entreprenadsektorn", berättar företaget i ett pressmeddelande.

– Vi vill vara den trygga affärspartnern för alla maskinanvändare oavsett om man har sin huvudsakliga inkomst i jordbruk, skogsbruk eller entreprenad, kommenterar Peter Timischl, segmentschef entreprenad, Lantmännen Maskin.

Nyheterna i produktsortimentet är flera. På Svenska Maskinmässan visas kompakttraktorer från LS, minilastare från Norcar, Pronarvagnen, samt entreprenadutrustade traktorer från Valtra och Fendt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063