23948sdkhjf

"Området är extremt kompakt i år"

Många utställare i komprimerat format. Så lyder framgångsreceptet för mässan Entreprenad Live.
Den 8-10 september är det återigen dags för Entreprenad Live i Göteborg. Den här gången satsar arrangören extra på ett lättnavigerat mässområde ute på Stora holms trafikövningsplats, på Hisingen.

– Området är extremt kompakt i år. Det kommer att vara enkelt röra sig och det är få meter på hela området där du inte hittar utställare, säger Hans-Erik Kristensson, en av arrangörerna bakom mässan.

Från entrén till montern längst ut på området är det endast 250 meter och besökarna kommer också ha hjälp av skyltar, "gatupratare", som visar vägen till utställarna.

– De gör det ännu lättare att navigera och ser till att du inte missar någon favoritleverantör, säger Hans-Erik Kristensson.

I utställarlistan finns drygt 200 företag och mässan har varit utsåld under en längre tid. De senaste veckorna har arrangören till och med fått säga nej till företag som velat ställa ut.

– Vi har inte plats för fler. De företag som är med är klockrena. Det är inga utställare som inte hör hemma här, utan alla har en tydlig koppling till branschen.

Senast mässan arrangerades i Göteborg, 2014, kom drygt 8500 besökare. Förhoppningen är att slå den siffran.

– Besöksantalet är alltid svårt att sia om. Det är många faktorer som påverkar. Men vi både hoppas och tror, såklart, att vi kan slå tidigare år.

Samtidigt betonar Hans-Erik Kristensson vikten av kvalitet framför kvantitet.

– Utställarna vill ha rätt typ av besökare – personer som är aktiva inom branschen. Det viktigaste är att både besökare och utställare känner att de får med sig något från mässan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065