23948sdkhjf

Hela kedjan i en enda monter

Wirtgen Group finns med på Svenska Maskinmässan, i gruppen finns flera varumärken, både Wirtgens, Hamms, Vögeles och Kleemans produkter kommer att finnas representerade i montern.

För Wirtgens del blir det till exempel Sverigepremiär för fräsen Wirtgen W120Ri, den största modellen i serien små fräsar med en fräsbredd på 1,2 meter.


Vögele har nya asfaltläggare på plats, en av dem är Vögele Super 800-3i, en kompakt miniläggare som klarar bredder 0,5-3,5 meter


Det blir också ett antal vältar, bland dem kan nämnas Hamm H7i, en liten läggare på 6,3 ton som premiärvisades på Bauma tidigare i vår, en maskin som uppges vara enkel och bekväm att använda, den ska dessutom vara extra bra på att ”klättra”.


Kleeman kommer att också att märkas, till exempel tar Wirtgen Group med sig den mobila käftkrossen MC110Z till Solvalla, maskinen beskrivs som mångsidigt användbar och har en inmatningsöppning på 1 100 millimeter x 700 millimeter och en maximal matningskapacitet på 300 ton i timmen.


Käftkrossen ingår i den nya EVO-generationen och enligt ett pressmeddelande ska den direkta dieseldrivningen garantera högsta verkningsgrad. Försiktningen ska vara effektiv tack vare en oberoende försikt med två däck, mycket korta inställningstider utlovas också, med hänvisning till matarfickans väggar, som är integrerade i chassit och den helhydrauliska krosspaltinställningen


Wirtgen Group uppmärksammar också det faktum att företaget från och med i år har en ny logga som ska förena de fem varumärkena (Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann and Benninghoven) på ett bättre sätt.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------




Entreprenadbranschens
egen tidning! Följ oss på
Facebook, Instagram,
Twitter och Youtube
! :)



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078