23948sdkhjf

Häng med oss på nätet

Hur lerigt var det egentligen? Vad sades på konferensen? Är Leveranstidningen Entreprenad ute på mässan? Vilken rolig entreprenör har de på gång nu? Den som söker kan få svar via Facebook och Instagram!

Leveranstidningen Entreprenad kommer ut ofta – var 14:e dag faktiskt. Ni som vill hålla er informerade om vad som händer mellan utgåvorna läser förstås nyhetsbrevet och tittar in på hemsidan (www.entreprenad.com), den uppdateras kontinuerligt med senaste nytt.


Nuförtiden finns det dock ännu större möjligheter att hålla kontakten, vi finns på flera sociala medier och ni som följer oss där får koll på både vad som händer, men också vad vi gör just för dagen – vilka reportage vi håller på med, vilka lerigt projekt vi klafsar runt på och vilka entreprenörer vi träffar.


Där skriver vi om vad vi gör och vad vi har gjort och vad vi tänker göra, ibland blir det sånt som kanske inte platsar riktigt i tidningen men som vi inte vill undanhålla er! Vi länkar också till andra intressanta saker som berör branschen, det kan vara både stort och smått, gravallvarligt eller mera lekfullt.


Om ni följer oss får ni dessutom en snabb och direkt kontakt med redaktionen, här kan ni alltid få tag på oss, här kan ni tipsa oss om de roligaste projekten, de intressantaste entreprenörerna, de mest innovativa lösningarna, med mera med mera!


Ni får gärna tycka till om det vi gör också, kanske gilla och dela det som var bra, diskutera det som var extra intressant och ge oss på moppo om vi någon gång är ute och cyklar!


Väl mött på nätet alltså, vi finns bland annat på Facebook och Instagram,adresserna dit är: www.facebook.com/leveranstidningenentreprenad och www.instagram.com/leveranstidningen_entreprenad


Det går också att gilla oss där genom att klicka på "knapparna" nedan. :)





-


---------------------------------------------------------------------------------------------------------




Entreprenadbranschens
egen tidning! Följ oss på
Facebook, Instagram,
Twitter och Youtube
! :)




Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111