23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny säljare på SENNEBOGEN hos Scantruck AB

| Medlemsnyhet | Företag Scantruck AB

Sedan 1 september är Christian Schuster ny säljare på hela SENNEBOGENS breda sortiment i Sverige åt Scantruck AB.

Sedan 1 september är Christian Schuster ny säljare på hela  SENNEBOGENS breda sortiment i Sverige åt Scantruck AB.  Christian är 54 år och bor i Helsingborg, och kommer närmast från en 12årig sejour hos Terex där han arbetat som eftermarknadschef för deras mobilkranar och tornkranar.

- Jag kommer att utgå ifrån hemmet i Helsingborg och arbeta över hela Sverige med hela sortimentet av kvalitetsprodukter från SENNEBOGEN, berättar Christian.

 Christian har en gedigen erfarenhet från lyftbranschen, och han ser fram emot att få presentera SENNEBOGENS produkter till såväl gamla som nya kontakter.

- Jag kommer att arbeta med allt från de mindre hjul och larvburna maskinerna på mellan 16-70 ton till de största fackverkskranarna på upp till 300 ton. Jag känner till SENNEBOGENS produkter väl och vet att det är fina kranar med en otroligt god kvalitet. Det viktigaste i uppdraget är naturligtvis att koppla ihop alla olika behov med rätt maskinlösning och att vara lyhörd för kundens behov. Förhoppningsvis kan jag få kunderna att inse storheten hos de lite mindre kranarna. SENNEBOGEN har maskiner som är både smidiga och har en god lyftkapacitet, vilket jag tror kan passa väldigt många företag, säger Christian.

När Christian inte bär på en av branschens tyngsta produktportföljer så ägnar han gärna fritiden åt jakt, eller i sadeln på sin klassiska Honda VFR750.

 Vill ni komma i kontakt med Christian så nås han via kontaktuppgifterna nedan.

Christian Schuster
chsc@scantruck.dk
Mobil: 0736 716 005

 

 SENNEBOGEN
Grundlades i 1952 av Erich Sennebogen
Tillverkas i Straubing och Wackersdorf, Tyskland
1600 anställda och 120 återförsäljare över hela världen
 

 SENNEBOGEN producerar kranar i tysk kvalitet till bl.a. bygg och anläggning, industri, hamnar, kustskydd, rivning och återvinning och gruvdrift.

Scantruck är sedan 2019 generalagent för ett brett program av SENNEBOGENS teleskopkranar, bandkranar, heavy duty cycle-kranar och hamn-mobilkranar i Sverige. Från de minsta och mycket flexibla teleskopkranarna till de stora bandkranarna med en lyftkapacitet på upp till 300 ton.

 För mer information om SENNEBOGEN besök gärna : https://www.scantruck.se/sennebogen

  

Bildtexter

Bild 1: Första september började Christian Schuster som ny säljare av SENNEBOGEN för Scantruck AB

 Bild 2: Christian Schuster har en lång erfarenhet i lyftbranschen och ser fram emot att möta såväl gamla som nya kunder över hela Sverige i sitt nya arbete på Scantruck AB.

Medlemsnyhet

Företag
Scantruck AB

Metallvägen 61
195 72 Rosersberg
Sverige
Scantruck AB

Bilder och video

Christian Schuster har en lång erfarenhet i lyftbranschen och ser fram emot att möta såväl gamla som nya kunder över hela Sverige i sitt nya arbete på Scantruck AB.

Sänd till en kollega

0.062