23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

David Trygg ny säljare mot uthyrningsbranschen hos Scantruck

| Medlemsnyhet | Företag Scantruck AB

Scantruck AB förstärker sin närvaro mot landets uthyrningsföretag genom en intern förflyttning. David Trygg kommer från och med 1 januari axla den nya rollen.

Scantruck AB förstärker sin närvaro mot landets uthyrningsföretag genom en intern förflyttning. David Trygg som de senaste tre åren arbetat som säljare för östra Sverige från Södertälje ner till Ljungby kommer från och med 1 januari axla den nya rollen.

- Jag ser fram emot att åka ut och presentera Scantrucks otroligt fina produktportfölj för landets uthyrningsföretag, säger David Trygg.

 

Mer än 15års erfarenhet från Maskinbranschen

David kommer att arbeta över hela landet, och precis som tidigare så utgår han från hemmet i Tranås. Med över 15års erfarenhet av maskinbranschen varav de tre senaste hos Scantruck AB så tror han att hans bakgrund kommer att bli en tillgång i den nya rollen.

- Jag har arbetat på Leica redan på den tiden det hette Scanlaser, vilket skvallrar om att jag varit med ett tag( David är 44år reds anm.) och dessutom varit säljare på Maskinia samt arbetat som produktchef på OEM. Tillsammans med min tid på Scantruck så har jag fått en ganska så god förståelse kring hur maskinbehovet ser ut hos olika kundgrupper som landets uthyrningsföretag kommer i kontakt med. Mina tre år som säljare på Scantruck har gett mig en bra kunskap kring vår breda produktportfölj, men givetvis kommer jag få support av våra produktspecialister om det behövs. Vi har utan tvekan en väldigt intressant mix av maskiner med agenturer på Manitou, SENNEBOGEN, GMG, PB Platforms samt Platform Basket, förklarar David.

Detta är en nysatsning utöver vår R2R verksamhet

David kommer att arbeta dedikerat med att sälja hela Scantrucks produktportfölj till landets uthyrningsföretag, vilket är en nyinstiftad roll hos Scantruck AB.

- Ja det stämmer. Vi har sedan tidigare i Scantruck en verksamhet som kallas R2R, det vill säga ”rent to rent” men där hyr vi istället ut våra maskiner till landets uthyrningsföretag. Uthyrningsföretagen är en viktig kundgrupp för oss, och genom den här nya tjänsten så vill vi kunna möta deras behov ännu bättre än tidigare, avslutar David.

Arbetar ni i uthyrningsbranschen och vill att David Trygg kommer och berättar mer om Scantrucks sortiment. Tveka inte att kontakta honom!

dt@scantruck.se alternativt 072-148 28 80

För mer information om Scantruck besök gärna https://www.scantruck.se/

Medlemsnyhet

Företag
Scantruck AB

Metallvägen 61
195 72 Rosersberg
Sverige
Scantruck AB

Sänd till en kollega

0.078