23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

LINAK lanserar kraftfull lyftpelare för arbetsstationer inom industrin

Med lyftpelaren DESKLIFT™ DL19 i en 1,200N version, har LINAK utökat sin produktflora av lyftpelare för industriella arbetsstationer,

Ergonomi kan vara avgörande när det kommer till förbättringar av olika produktionsmiljöer inom industrin. När flera personer delar samma arbetsplats och där tungt gods hanteras, gör höj- och sänkbara arbetsstationer det enkelt att säkerställa den optimala ergonomiska arbetspositionen för individen. Att säkerställa en optimal arbetsposition för arbetstagare förbättrar inte bara ergonomin, utan förbättrar också arbetsförhållandena och minskar sjukfrånvaron.

En omfattande portfolio av lyftpelare med hög lyftkapacitet
LINAK har nu utökat sin portfolio av lyftpelare för arbetsbord med extra tung belastning. Företaget kan nu erbjuda en 3-delad lyftpelare DL19 i en utökad 1,200 N version. Den har ett motorhus och en smäcker kvadratisk design med osynliga glidkuddar, som erbjuder smarta designmöjligheter för olika arbetsstationer.

Förutom den nya DL19 1,200N-versionen, finns också den klassiska lyftpelaren DL1A med "ball guidance",  inlinepelaren DL2 som klarar tung belastning, eller motorhuspelaren DL6 i en kvadratisk design.

Hög stabilitet, maximal hållbarhet
Alla LINAK lyftpelare testas mycket noggrant för att garantera maximal hållbarhet. De är mycket pålitliga och underhållsfria – även i tuffa och extrema miljöer.

LINAK Scandinavia AB
Box 2098
Kanalvägen 10 A
194 02 Upplands Väsby
Upplands Väsby kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562615509

Sänd till en kollega

0.078