23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kamera med AI Teknologi visas på Live Entreprenad!

Ferdfelt lanserar nu en rad AI Intelligenta kameror från Brigade Electronics på den svenska och globala marknaden.

Aktiv säkerhet med ny teknologi

Brigades AI kameror är en ny generation av aktiv blindvinkeldetektion som använder artificiell intelligens för att känna igen människor inom en fördefinierad detektionszon. Systemet varnar sedan förarna visuellt eller med en ljudsignal innan en eventuell kollision inträffar.

Jämfört med traditionella fordonskameror har Brigades AI-kameror förbättrade funktioner och erbjuder förbättrad synlighet både fram och bak på fordonet.

Säkrare kameror med AI

Agneta Ferdfelt, produktchef på Ferdfelt: "Introduktionen av AI-kameror i Sverige av Brigade kommer att få en betydande inverkan på säkerhetslandskapet för kommersiella fordon. Deras avancerade funktioner och möjligheter gör dem till ett ovärderligt verktyg för fordonsparken. operatörer och förare, vilket säkerställer att våra vägar är säkrare och säkrare än någonsin tidigare."

"Artificiell intelligens revolutionerar säkerheten för vagnparksoperatörer och förare och våra AI Intelligent Detection Kameror är ett bra exempel på detta. Våra AI-kameror kräver ingen konfigurationsprogramvara, så de är snabba och enkla att installera, vilket gör dem idealiska för upptagna åkerier inom en rad olika branscher, inklusive transport, logistik, konstruktion och passagerarfordon som bussar och turistbussar.”

Varnar för oskyddade personer i döda vinklar

Kamerorna kan känna igen och varna förare för personer i ett fordons främre och bakre döda vinkel, med personer som visas i en färgad ruta överlagd på HD-kamerabilden direkt till en monitor i förarhytten. AI-kamerorna ansluts också direkt till Brigades monitorer och summer och är kompatibla med alla Brigade HD-monitorer och digitala MDR-videoinspelare. Man kan även använda fordonets egna ljudbuzzer.

Kom förbi vårt Säkerhetstält, 253B, på Live Entreprenad eller kontakta oss på 08/7493550 och/eller kundkontakt@ferdfelt.se.

Ferdfelt Trading AB
Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Haninge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563030492

Kontaktperson

AF
Agneta Ferdfelt
Försäljninschef
+46 768684840 agneta@ferdfelt.se

Sänd till en kollega

0.048