23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En fråga om säkerhet

Effketiv kortslutningsskydd

Ökad elektrifiering medför fler installationer och därmed ännu större anledning att prioritera säkerheten. Kortslutningar i kabelinstallationer, särskilt högspänning, är förknippade med kraftiga krafter. Genom användning av rätt klammer för att fästa kablarna minskas risken för person- och materiellskada avsevärt.

Innan skyddsutrustning hinner reagera kan en industriell kortslutning släppa loss en kraftig strömvåg. Skadan sker på bråkdelen av en sekund, och med kraftiga elektromagnetiska krafter kan den vara betydande.

In-Design

Den ökande komplexiteten i industriella byggprojekt kräver att ingenjörer och entreprenörer vet hur man utformar elektriska system som uppfyller projektets specifikationer och budgetkrav samtidigt som de beaktar de anställdas och utrustningens säkerhets- och skyddskrav.

För företag som vill erbjuda sina kunder en komplett lösning är kabelklämmor en viktig del av utformningen av elektriska system. Kortslutningar kan inträffa när som helst i ett projekt och orsaka slöseri med arbetstid, omarbetning och potentiellt allvarliga eller dödliga skador. Ingenjörer måste därför ha 100 % förtroende för att de valda kabelklämmorna kan motstå belastningarna som uppstår med maximala felfrånkopplingar.

Panduits kabelklämlösningar säkerställer att kablar förblir inkapslade vid en kortslutningsfel för att minimera störningar och skador på personal och egendom. Unikt utformade för enkel installation och tillgängliga för en mängd olika tillämpningar och krävande miljöer, uppfyller kabelklämmarna behoven i varje projekt samtidigt som de ger produktivitet, pålitlighet och säkerhet på arbetsplatsen.

Intuitivt och kostnadseffektivt

Panduits kabelklämmar kombinerar intuitiv design med efterlevnad av de högsta standarderna. Detta leder till kortare installations tid och trygghet i att kablar säkras på bästa möjliga sätt.

Hans Følsgaards avdelning för kabelhantering söker alltid den senaste kunskapen om allt som rör och förbättrar dina kablar och sättet du monterar och märker dem på

Hans Fölsgaard AB
Sjöängsvägen 17
192 72 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE556572164301
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

Henrik Björk
Sales Manager - Telecom
+46 10 601 59 92 heb@folsgaard.com

Sänd till en kollega

0.031