23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

TRICO Torkarblad - original på nya VW Passat!

TRICO är en stor leverantör av torkarblad och system till bilindustrin i Europa och är original på de flesta modeller inom VW gruppen.

Nya Passat som lanseras inför modellår 2024  och är den nionde generationen av Volkswagens storsäljare. Den  kommer som tidigare med TRICO Torkarblad och system som original från fabrik. 

Torkarbladen tillverkas i Aubange i Belgien. Det är en av TRICO´s fabriker i Europa som levererar de flesta systemen till VW Gruppen. I fabriken finns även ett fullutrustat R&D Center för utveckling och testning av nya torkarsystem som möter dagens krav på prestanda.

För eftermarknaden finns dessa blad tillgängliga i Exact Fit sortimentet. Det är ett originalsortiment med rätt blad och rätt OE fäste monterat - För enkel montering med perfekt premiumprestanda.

TRICO är en av de största tillverkarna av torkarblad med över 1 miljon torkarblad per vecka och tillverkade redan 1917 de första bladen till T-Forden. 

För mer information om TRICO och Exact Fit serien, kontakta Patrik Ferdfelt, 070-6361376 eller maila på patrik@ferdfelt.se

Ferdfelt Trading AB
Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Haninge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563030492

Kontaktperson

AF
Agneta Ferdfelt
Försäljninschef
+46 768684840 agneta@ferdfelt.se

Sänd till en kollega

0.046