23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Inbytesprogram för Furukawa hydraulhammare – Uppgradera till ny eller större modell

AMAS har nyligen lanserat ett inbytesprogram för Furukawa hydraulhammare. Detta erbjudande ger kunder möjligheten att byta in sina befintliga hammare mot antingen en uppgraderad eller en större modell. Syftet är att erbjuda bättre prestanda och effektivitet genom nyare modeller, samtidigt som kunderna ges ekonomiska fördelar och slipper besväret med att sälja sin gamla utrustning. Kunder kan välja mellan att uppgradera till en nyare modell av samma storlek med förbättrade funktioner eller byta till en större variant för ökad kapacitet. Detta program underlättar för företag att hålla sin utrustning modern och effektiv, vilket är särskilt viktigt i dagens konkurrensutsatta marknad.

Vi är glada att meddela lanseringen av vårt inbytesprogram för Furukawa hydraulhammare. Detta erbjudande är skapat för att hjälpa våra kunder att övergå till nyare, mer avancerade modeller eller till och med större varianter, samtidigt som de får ekonomiska fördelar och slipper besväret med att sälja sin gamla utrustning.

Under en begränsad tid erbjuder vi kunder möjligheten att byta in sin nuvarande Furukawa hydraulhammare mot en uppgraderad modell eller en ny modell av samma storlek. Vårt mål är att göra denna process så enkel och kostnadseffektiv som möjligt för våra kunder. Fördelarna inkluderar:

  • Ökad effektivitet och prestanda: Nya modeller erbjuder bättre prestanda och effektivitet, även i samma storleksklass.
  • Fler valmöjligheter: Möjlighet att välja antingen en större modell för ökad kapacitet eller en ny modell av samma storlek med förbättrade funktioner.
  • Ekonomisk fördel: Lägre investeringskostnad vid inbyte.
  • Bekymmersfri uppgradering: Vi tar hand om inbytet, så våra kunder behöver inte hantera försäljningen av sin gamla utrustning.

"Med vårt inbytesprogram vill vi erbjuda våra kunder flexibiliteten att välja den utrustning som bäst passar deras nuvarande behov, oavsett om det är en uppgraderad modell eller en större variant," säger Magnus Uppsten på AMAS.

AMAS är en ledande leverantör av hydraulhammare, kända för innovation och kvalitet. Vi är engagerade i att tillhandahålla tillförlitlig och högpresterande utrustning som möter våra kunders växande och föränderliga behov.

Hur du ansöker?

För mer information om inbytesprogrammet eller för att ansöka, besök vår hemsida här.

AMAS Svenska AB
Gustaf Daléns gata 7
749 47 Enköping
Enköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562933688

Kontaktperson

FE

Sänd till en kollega

0.062