23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ytterligare en "15-tons magnet" för Normans i Jönköping

Normans i Jönköping förnyar sitt partnerskap med AMAS genom att välja HMAG1200, en högeffektiv skrotmagnet från Dynaset, vilket stärker deras engagemang för innovativ och hållbar återvinning.

Normans i Jönköping, en ledare inom rivning och återvinning, har än en gång valt AMAS för leverans av en toppmodern skrotmagnet, HMAG1200, från Dynaset. Detta val bekräftar vårt långvariga partnerskap och vår position som leverantör av marknadens snabbaste skrotmagnet.

HMAG1200, känd för sin kraft och effektivitet, är en skrotmagnet som omvandlar den hydrauliska kraften hos mobila maskiner till magnetkraft, med lyftkapacitet upp till 15 ton. Med en inbyggd hydraulisk magnetgenerator fungerar den som en allt-i-ett-enhet, vilket är perfekt för Normans mångsidiga applikationer som inkluderar rivning, demolering och återvinning​​.

HMAG1200:s förmåga att snabbt koppla till och från maskinens hydraulik gör den enkel att använda och idealisk för situationer som kräver flexibilitet. Med världens snabbaste demagnetiseringstid på bara 0,8 sekunder, ökar den produktiviteten och minimerar nedtid vid materialhantering​​.

Ytterligare fördelar med HMAG1200 inkluderar dess robusta konstruktion och högkvalitativa struktur, som skyddar den integrerade magnetgeneratorn. Med en kraft att lyfta från 5,5 ton upp till 34 ton beroende på modell, är HMAG skrotmagnet idealisk för Normans omfattande och krävande återvinningsbehov​​.

Denna senaste leverans av HMAG1200 till Normans understryker vår kontinuerliga strävan att erbjuda våra kunder de mest effektiva lösningarna på marknaden. Vi är stolta över att Normans återigen har valt oss som deras partner och ser fram emot att fortsätta stödja deras arbete mot en mer hållbar och effektiv återvinningsprocess.

AMAS Svenska AB
Gustaf Daléns gata 7
749 47 Enköping
Enköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562933688

Kontaktperson

FE

Sänd till en kollega

0.031