23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Framtidens mobila hjultvätt för lastbil är här

Den mobila hjultvättanläggningen erbjuder en oöverträffad rengöringsprestanda med upp till 75 rengjorda fordon per dag, stöder hållbar utveckling genom avancerat vattenåtervinningssystem.

Spraystream hjultvätt är det senaste tillskottet till AMAS produktportfölj, den är designad för att hantera de utmaningar som dagens bergtäkter, byggarbetsplatser och industriområden står inför. Den mobila enheten är enkel att installera utan behov av specialtransport och kräver ingen grävning, vilket minskar både kostnader och installationstid.

Med sitt automatiserade sensorsystem och högtryckssprutor rengör Spraystream hjultvätt effektivt däck och underrede på tunga fordon, vilket dramatiskt minskar spår av smuts och föroreningar på offentliga vägar. Dess modulära design och vattenåtervinningssystem med sedimenteringsrening gör den inte bara till en kostnadseffektiv lösning, utan också en förebild för miljömedveten innovation inom industrin.

"Vårt mål med Spraystream hjultvätt på svenska marknaden är att erbjuda en hjultvätt som inte bara levererar exceptionell rengöring utan också understöder våra kunders miljöansvar"

Läs mer pm våra modeller här.

AMAS Svenska AB
Gustaf Daléns gata 7
749 47 Enköping
Enköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562933688

Kontaktperson

FE

Sänd till en kollega

0.031