23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nya dränkpumpar för grävmaskinentreprenörer

AMAS presenterar HSP-serien, en ny linje av hydrauliskt drivna dränkpumpar designade för att omvandla grävmaskiners hydraulkraft till högeffektiva pumpsystem. Med kapaciteter från 900 till 8 500 liter per minut erbjuder dessa pumpar en oöverträffad lösning för vattenhantering i krävande miljöer.

AMAS, en ledande leverantör av hydrauliska system, introducerar nu nya HSP-serien dränkpumpar, en banbrytande lösning för entreprenörer som använder grävmaskiner i sitt arbete. Dessa pumpar är inte bara kraftfulla och effektiva utan också designade för att hantera de tuffaste förhållanden, inklusive vatten blandat med lera och sten.

Med HSP-seriens dränkpumpar i din arsenal kan du inte bara hantera de utmaningar som våren för med sig utan också öppna upp nya affärsområden och inkomstmöjligheter. Din förmåga att snabbt och effektivt svara på översvämningsnödlägen kan göra dig till en ovärderlig resurs i din community och för dina klienter.

Detaljerad Information:
HSP-serien omvandlar effektivt hydraulkraften från grävmaskiner till pumpkraft, vilket möjliggör hantering av extremt höga vattenflöden. Den kompakta storleken och den robusta konstruktionen gör dem idealiska för användning i en mängd olika miljöer, från översvämningsskydd till muddringsprojekt.

Se modeller här

AMAS Svenska AB
Gustaf Daléns gata 7
749 47 Enköping
Enköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562933688

Kontaktperson

FE

Sänd till en kollega

0.032