23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stenspräckaren som är på väg in i trånga utrymmen

I en tid där precision och effektivitet är avgörande för bergspräckningsindustrin, har AMAS och AP Sprängtjänst tillsammans tagit ett stort kliv framåt. Deras senaste leverans, Hirado stenspräckaren, introducerar en lösning skräddarsydd för komplexa utmaningar i trånga arbetsmiljöer.

Under vårens första varma dagar, i det pittoreska Härkeberga, genomförde AMAS en leverans som kommer att göra avtryck i historieböckerna för bergspräckning. I samarbete med AP Sprängtjänst introducerade de Hirado stenspräckaren, en maskin som kombinerar kraftfull prestanda med en anmärkningsvärd förmåga att manövrera i de mest utmanande rymderna.

Bilder från denna dag visar Magnus Uppsten och Per Svalby från AMAS samt Martin Jigler från AP Sprängtjänst i arbete med att noggrant installera utrustningen. Deras expertis och den tekniska finessen hos stenspräckaren symboliserar en ny era inom bergspräckning, där effektivitet och miljöhänsyn går hand i hand.

Martin Jigler delade en insikt som verkligen fångar essensen av denna tekniska innovation: "Tack vare att stenspräckaren är så nätt, kommer det att underlätta mycket i vårt arbete i trånga rörgravar." Denna enkla men kraftfulla kommentar belyser den avgörande roll som rätt utrustning spelar för att möjliggöra säkra och effektiva arbeten under krävande förhållanden.

För att läsa hela artikeln, besök vår webbplats här.

AMAS Svenska AB
Gustaf Daléns gata 7
749 47 Enköping
Enköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562933688

Kontaktperson

FE

Sänd till en kollega

0.031