23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nyhet från Scantruck - Saxliftar från Manitou

Manitous omtyckta teleskoplastare, samt mast och bomliftar får nu sällskap även av saxliftar.

Premieren finder forhåbentlig sted allerede på den svenske maskinmesse 30. maj – 1. juni, hvor de planlægger at vise modellen SE0808. Dette er en otte meter lang lift og indgangsmodellen til det, der faktisk er Manitous første sakselifte nogensinde. "Da Scantruck AB besøgte fabrikken i Italien for nylig, havde vi mulighed for at se på dem, og de ser rigtig godt ud," siger Stefan Martinsson, der arbejder med salg hos Scantruck.

SE0808 suppleres af en større søskende, der går under navnet SE1008. De er begge elektrisk drevet af en stærk drivlinje på 185Ah/24V og kan bære 230 kg i kurven. SE0808 har en arbejdshøjde på otte meter, og med SE1008 er samme mål hele 10 m. Kurven på SE0808 måler oprindeligt 1,64 m, men kan udvides til 2,54 m. SE1008 løfter ikke kun højere, men har også lidt mere plads med en længde på arbejdskurven fra 2,20-3,10 m.

Premiere på den svenske maskinmesse

Begge lifte trives bedst på glatte overflader og fungerer fremragende både indendørs og udendørs. Takket være det elektriske drev og et smart design kræver de meget lidt service og vedligeholdelse. Ved på- og aflæsning samt på steder med begrænset plads vil kunderne sætte pris på, at de er designet til let at kunne flyttes ved hjælp af gaflerne på andre maskiner på byggepladsen.

Maskinen forventes at være på plads i slutningen af maj, så den kan blive afsløret på den svenske maskinmesse i Solvalla. Lidt længere ude i fremtiden vil der også være en tredje saxlift fra Manitou at hente, som går under navnet SE1212 og som tager hele 350 kg i kurven og har en arbejdshøjde på 12 m.

Maskinerne er perfekte til udlejningsfirmaer

"Alle tre modeller vil passe perfekt til udlejningsfirmaerne i Sverige og alle segmenter, de betjener. En elektrisk sakselift kan føles som en usædvanlig funktion på en maskinmesse, men vi udstiller den sammen med andre elektriske maskiner fra vores forskellige leverandører, og det er altid sjovt at kunne vise en helt ny maskine på en messe. Især fordi vi ved, at der er nogle besøgende fra udlejningsbranchen på messen," forklarer Stefan Martinsson

Manitous tre nye saxlifte styrker Scantrucks brede portefølje, som i forvejen består af Manitou, SENNEBOGEN, Weycor, PB Platforms, Platform Basket og Geismar, som er de verdenskendte brands, som virksomheden er totalagent for.

Læs mere om Manitou sakselifte her

Scantruck AB
Metallvägen 61
195 72 Rosersberg
Upplands Väsby kommun
Sverige
VAT nummer: SE5569914004

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.033