23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Större monter än någonsin för Scantruck på Svenska Maskinmässan

Med en komplett produktportfölj för nästan alla tänkbara behov av lyft, så är det ett angenämt bekymmer för Scantruck att hitta passande produkter när det drar ihop sig till Svenska Maskinmässan på Solvalla 30 maj – 1 juni. Utmaningen ligger snarare i att välja i det digra utbudet, och att få plats med alla maskinerna. För att råda bot på det senare dilemmat så har monterytan i år utökats till hela 650m2. - På vår skiss ska vi få in 14 maskiner, så vi hoppas att det fungerar i praktiken också, skrattar säljaren Stefan Martinsson på Scantruck som arbetar med planeringen av mässdeltagandet.

Ni maskiner fra Manitou på stedet

Den svenske maskinmesse er en ren maskinmesse, og i år er det fjerde gang, at arrangementet afholdes på Solvalla-travbanen i Stockholm. For Scantruck er det en værdifuld mulighed for at fremvise nye maskiner og møde både eksisterende og nye kunder. På stand Ö:15 vil Manitous smukke røde farve være den dominerende farve, da ikke mindre end syv maskiner og to lifte fra den franske maskinproducent vil være på stedet.

Deres populære allround teleskoplæsser vil blive repræsenteret af en MRT3060 Vision+, som løfter hele 30 meter i højden og kan udstyres med radiostyring med kørsel fra kurven eller jorden. Her taler vi næsten kapacitet som en lille mobilkran!

MT er en serie af offroad- og firehjulstrukne teleskoplæssere med firehjulsstyring og en løftehøjde på mellem 4 og 18 meter. De er udviklet til bygge- og udlejningsbranchen, hvor der er fokus på rækkevidde, løftehøjde, brugervenlighed og lave driftsomkostninger på maskinerne og er naturligvis perfekte til den svenske maskinmesse.

- Her har vi fået tre forskellige maskiner løs, opdelt i en MT930, en MT1335 og en MT1840. Det første ciffer i modelbetegnelsen står for løftehøjden, dvs. fra ni til 18 meter på disse, og de sidste cifre står for løftekapaciteten og skal læses som fra tre tons på MT930 til fire tons på MT1840. Vi får også en MLT625 og en lille gummiged MLA 5-50H på stedet, som er en knækstyret maskine, der vejer knap 2700 kg og løfter næsten to tons.

- Hvis du vil løfte tungere, har vi også en MHT790 hos os, hvor H'et i modelbetegnelsen står for tunge løft. Den har en løftehøjde på syv meter og kan håndtere hele ni tons, hvilket gør dette til basismodellen i modelprogrammet. Det værste hedder MHT12330 og løfter fantastiske 33 tons," siger Stefan Martinsson.

Derudover vil der være to lifte fra Manitou på Scantruck. 160ATJ+ E er en elektrisk bomlift med en arbejdshøjde på 16 m, og derudover håber de, at SE0808, som er Manitous første sakselift, dukker op i tide.

Weycor gummihjulslæssere

Scantruck importerer og sælger Weycors gummihjulslæssere og ruller over siden 2022. De tyskproducerede maskiner, der indtil 2016 gik under navnet Atlas, vil også blive udstillet på stand Ö:15.

- Vi vil fremvise to forskellige gummihjulslæssere i form af en AR380 og enten en AR420 eller en AR550 alt efter, hvad der er tilgængeligt. Alle maskiner fra den mindste til den største model er stærke, præcise, vedligeholdelsesvenlige og overlegne i ydeevne, så vi er ikke så bekymrede for, hvilken der vil være på stedet, "siger Stefan Martinsson.

Produkteksperter og gode finansieringsløsninger

Hvor meget kan der være plads til i 650m2? Scantruck håber endnu mere, for der er stadig ingen ende på indholdet på stand Ö:15! De mobile lifte fra PB Platforms fås som både diesel- og ellifte, og den største lift i serien kan håndtere en løftehøjde på svimlende 27,25 meter, et arbejdsområde på platformen på næsten 20 kvm og en bæreevne på op til 1.000 kg. De ekstremt stærke sakselifte er off-road uden støtteben og kan bruges både indendørs og udendørs. Scantruck viser en model, der har en arbejdshøjde på 18 m og kan klare 500 kg på messen.

Den italienske platformskurv har også udstyr på stedet. Her er PCR12-modellen, som er en larveminikran med en rækkevidde på 4,2 meter og en kapacitet på 990 kg. MCR40, som også er på stedet, har en rækkevidde på over syv meter og løfter hele 2100 kg.

- Scantruck er ikke kun på stedet med sælgere, men også produktspecialister fra både Manitou og Weycor. Derudover er der rigtig gode finansieringsløsninger til dem, der ønsker at strejke og handle på messen," slutter Stefan Martinsson.

Scantruck AB
Metallvägen 61
195 72 Rosersberg
Upplands Väsby kommun
Sverige
VAT nummer: SE5569914004

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047