23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Milstolpe: 1500 sålda enheter av Dynasets tillbehör

Vi på AMAS firar en imponerande milstolpe med försäljningen av över 1500 enheter av Dynasets innovativa hydrauliska tillbehör. Dynasets produkter, inklusive vattenpumpar, kompressorer och generatorer, är designade för att integreras med grävmaskiner och andra arbetsfordon. Dessa kompakta enheter ger konstant tillgång till el, lufttryck och högtrycksvatten, vilket ökar effektiviteten och produktiviteten i fältet.

Vi är glada att meddela att vi har nått en viktig milstolpe: försäljningen av över 1500 enheter av Dynasets innovativa hydrauliska tillbehör. Detta är ett stort steg framåt för vårt företag och våra kunder.

Sedan vårt partnerskap med Dynaset började har vi sett en stadig tillväxt i efterfrågan på deras högkvalitativa produkter. Dynaset, känt för sina innovativa lösningar, erbjuder hydrauliskt drivna generatorer, vattenpumpar, kompressorer och mer, vilket revolutionerar hur arbetsfordon kan utrustas.

Dynasets produkter är designade för att integreras sömlöst med grävmaskiner och andra fordon med hydraulik, vilket ger dem tillgång till el, lufttryck och högtrycksvatten direkt från fordonet. Deras kompakta design gör dem lättanvända och effektiva i fältet.

Våra kunder har rapporterat om hur Dynasets produkter har förbättrat deras arbetsflöde och ökat deras produktivitet. Läs gärna om hur Mikael Schiller löser utmaningen vid Kölstaån – E18-utbyggnaden med en pump som ger 8 500 l/min.

Framöver planerar vi att expandera vårt produktsortiment och service med fler av Dynasets innovativa lösningar. Vi siktar även på att nå nya marknader och fortsätta växa tillsammans med våra kunder.

Vi vill tacka alla våra kunder för deras stöd och förtroende. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa produkter och tjänster som hjälper er att nå era mål. Besök vår webbplats för att lära dig mer om våra produkter och tjänster.

AMAS Svenska AB
Gustaf Daléns gata 7
749 47 Enköping
Enköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562933688

Kontaktperson

FE

Sänd till en kollega

0.031