23948sdkhjf

Svevia siktar på att stärka sin position

Med en strategisk plan för tillväxt, satsar Svevia på att stärka sitt varumärke och bredda sin position inom infrastruktursektorn. Bolaget strävar efter att bli mer synligt och erkänt, både som en viktig aktör inom samhällsbyggande och som arbetsgivare.

Svevia uttalade i ett pressmeddelande sina planer på att utvecklas och stärka sin konkurrenskraft, bidra till ett robustare samhälle och nå hållbar, lönsam tillväxt. Med en tydlig strategi för framåt, siktar bolaget på att utvidga sitt varumärke och kommunikation.

Läs också: Svevia säkrar 13 nya kontrakt inom vägunderhåll

– I korthet innebär det att vi under 2023 ska bli tydligare i vår roll som en viktig samhällsbyggare och arbetsgivare. Vi är alltså fortfarande specialister på väg – men vi kan och gör så mycket mer. Nu stärker vi vår position genom att vara grunden i svensk infrastruktur, berättar Sofia Eriksson, marknads- och kommunikationschef, och fortsätter:

– Vi bygger grunden i svensk infrastruktur i små och stora projekt, enkla och komplexa, och alltid med så lite negativ inverkan som möjligt på människor och miljö.

Under fjorton år har Svevia, det gula företaget med den röda loggan, etablerat sig som en av de stora spelarna på byggmarknaden. Bolaget planerar nu att förstärka sitt varumärke ytterligare med ett bredare erbjudande, en justerad visuell identitet och genom att öka sin marknadsföring.

Emma Wistrand, varumärkeschef på Svevia, delade sin vision om bolagets framtida position.

– Med ett starkt varumärke ökar chanserna att möta nya kundsegment, ta större marknadsandelar och attrahera fler att söka sig till Svevia och till branschen. Vi justerar vår positionering, skruvar på vår visuella identitet och annonserar i bredare medier. Allt för att öka kännedomen om Svevia.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063