23948sdkhjf

Mikaela Lundqvist tar över som kommersiell chef på Ramirent

Mikaela Lundqvist, tidigare ansvarig för sälj- och affärsutveckling hos vårdbolaget Attendo, har utsetts till den ny kommersiell chef för Ramirent.

Med bakgrund inom civilingenjörskonst och erfarenhet som managementkonsult, tar Mikaela Lundqvist nu ett betydande steg in i entreprenadbranschen. Med hennes erfarenhet och intresse för försäljning och management ser hon fram emot att bidra till Ramirents utveckling.

– I min nya roll kommer jag att fokusera på att förstå och lösa våra kunders utmaningar genom smarta och effektiva lösningar. Vår huvudprioritet är att verkligen lyssna på och förstå våra kunder, anpassa våra erbjudanden och på så sätt bygga starka och långsiktiga samarbeten, säger Mikaela Lundqvist.

Lundqvist, vars tidigare roller inkluderar att ha drivit försäljning, affärsutveckling och prisstrategi på Attendo, kommer nu att vara en del av Ramirents svenska ledningsgrupp.

Läs också: Ramirent välkomnar ny marknads-  och kommunikationschef

Johan Färm, vd för Ramirent, hyllade Lundqvists anställning.

– Mikaelas erfarenhet av att driva försäljning parallellt med affärsutveckling och prisstrategi på storbolag gör henne till en ovärderlig tillgång till vårt team. Jag ser fram emot att se de nya idéer och perspektiv hon kommer att bidra med, och hur hon kommer att lyfta vårt erbjudande.

Mikaela Lundqvist tillträdde sin nya position den 1 juni med ansvar för sälj, marknad, affärsutveckling, samt Ramirentskolan och den temporära fabriken.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079