23948sdkhjf

Swecons servicemarknadschef summerar sitt första år

Magnus Dahlberg, Swecons servicemarknadschef, delar sin insikt efter ett år i tjänsten och framhåller företagets fortsatta engagemang för att leverera trygghet och lönsamhet till sina kunder.

Målet är nöjda kunder som litar på Swecon att ta hand om deras maskiner, så att de kan fokusera på produktivitet och lönsamhet i en alltmer krävande bransch, uppger Magnus Dahlberg.

För att uppnå detta, är det ingen hemlighet att det krävs lokal närvaro, kompetens, rätt utrustning och engagemang, menar Dahlberg. Men den största utmaningen ligger i att bygga och ständigt förbättra en organisation med dessa kvaliteter, alltid med kundens bästa för ögonen. Han poängterar att kundens lönsamhet är förutsättningen för Swecons verksamhet.

Läs också: Ny service ska optimera maskiners prestanda

Magnus Dahlberg berättar om fördelarna med att arbeta på Swecon.

– Det är roligt och utvecklande att jobba som servicetekniker på Swecon. Sådant smittar av sig. Och vi har alltid plats för fler engagerade och kompetenta medarbetare.

Med marknadsledande position inom anläggningsmaskiner och den största serviceorganisationen över hela landet, vidareutbildar Swecon sina tekniker och specialister. Bland nyligen genomförda utbildningsinitiativ nämner Dahlberg att 18 servicetekniker från hela landet vidareutbildats för att bli specialister på Volvo väganläggningsmaskiner.

Swecon har utvecklat lösningar för att minimera maskinernas stillestånd. Med hjälp av serviceavtal och CareTrack övervakas maskinernas skick i realtid. Vid behov ringer Swecons Uptime Center upp kunden för att boka en servicetid som är lämplig.

Avslutande lyfter Magnus Dahlberg fram kundportalen mySwecon som ett verktyg som förenklar och effektiviserar samarbetet med Swecon. För nuvarande har 2 200 användare upptäckt verktyget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078