23948sdkhjf

Ny vd för Ramirents dotterbolag Rentsafe

I dag kliver Kim Olsson in i rollen som ny vd för Rentsafe, Ramirents helägda dotterbolag, efter att ha arbetat som försäljningschef inom bolaget.

Ramirent meddelar att Kim Olsson idag tillträder som vd för Rentsafe, som är specialiserat på produkter och tjänster för säkra vägarbeten. Kim Olsson har tidigare haft rollen som försäljningschef hos Rentsafe och är inte ny i bolagets verksamhet. Under sitt år i företaget har han varit delaktig i dess utveckling.

Kim Olsson uttrycker sin entusiasm över det nya uppdraget.

– Jag ser fram emot att fortsätta utvecklingen av bolaget, som är en viktig aktör inom trafikanordning och säkerhet. Mitt fokus kommer att ligga på att tillsammans med mina kompetenta medarbetare fortsätta att överträffa kundernas förväntningar! Det är det enda sättet att leverera en hållbar tillväxt på, säger han i pressmeddelandet från Ramirent.

Läs också: Ramirent köper företag

Rentsafe, som har cirka 100 medarbetare och är verksamt över hela Sverige, erbjuder en bred palett av tjänster och produkter. Deras sortiment inkluderar allt från olika typer av trafikanordningar och avstängningsmaterial till signalutrustning och lots- samt trafikvakttjänster.

Kim Olsson efterträder Lars Celsing som har beslutat att lämna vd-posten och framöver verka som senior Key Account Manager och rådgivare för Ramirent AB. Celsing kommer dock att fortsätta att vara delaktig i Rentsafes fortsatta framväxt som medlem i styrelsen.

Ramirents koncernchef Erik Bengtsson kommenterar också förändringen.

– Vi är väldigt glada över att Kim Olsson, med sitt stora engagemang och djupa kunskap om bolaget, tillträder som ny vd för Rentsafe. Vi ser också att Lars Celsing med sin långa erfarenhet av försäljning och kundutveckling, kommer att bli ett mycket bra tillskott till Ramirents KAM-team.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079