23948sdkhjf

Swecon och Cramo stärker partnerskapet genom utbildningsdagar

Efter två år av uppehåll på grund av pandemin, har Cramos personal fått möjlighet att fördjupa sina kunskaper om Volvos anläggningsmaskiner.

Swecon uppger att de har arrangerat två utbildningsdagar för Cramos personal vid Volvo Customer Center i Eskilstuna. Dessa dagar har fokuserat på att ge Cramos team en djupare förståelse för Volvos anläggningsmaskiner, inklusive nya modeller som elektriska maskiner.

Cramo, som har ett 90-tal depåer runt om i Sverige, har ett långvarigt partnerskap med Swecon. Detta innebär att Swecon utrustar och servar maskiner som hyrs ut till Cramo, som sedan hyr ut dem till sina kunder. Efter användning säljs maskinerna av Swecon.

Emma Wändell, produktområdeschef Lift & Anläggning på Cramo AB, uttrycker sin tillfredsställelse med utbildningen.

– Den kunskapen ger oss ökad trygghet i affären med våra kunder.

Paul Nocievski, key account på Swecon, som organiserade tvådagarsutbildningen, betonade vikten av att höja kompetensen hos Cramos ledning och de som arbetar med hyresaffären. Utbildningen inkluderade inte bara Volvos maskiner utan också produkter och tjänster som finns hos Volvo och Swecon.

Läs också: Swecon och Lantmännen i samarbete

Helena Ruge, produktspecialist inom Lift & anläggning, beskrev de praktiska genomgångarna som "ovärderliga" och betonade vikten av att se och provköra maskinerna.

Utbildningsdagarna har varit ett årligt evenemang men tog ett uppehåll i två år på grund av pandemin. Under denna tid har Volvo lanserat flera nya modeller, som kan komma att komplettera Cramos erbjudande i framtiden.

Emma Wändell uttrycker hopp om att detta blir ett årligt event igen.

– För oss är det en fin möjlighet att utöka vår kompetens gällande Volvo CE:s produktutbud och stärka våra relationer till Swecon och Volvo samt samla kollegor som arbetar dagligen med kundkontakterna kopplade till dessa produkter.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094