23948sdkhjf

Michael Karlsson tar över som arbetschef i Svevia

Michael Karlsson har utsetts till ny arbetschef för Svevias division Drift, med ett ansvarsområde som sträcker sig från Norrköping till Ljungby i Kronoberg.

I ett pressmeddelande från Svevia framhävs Michael Karlssons erfarenhet och hans förmåga att leda.

– Han är en utpräglad entreprenör med en profil som omfattar både ett modernt och lyhört ledarskap, kunnighet om produktionen och en bred erfarenhet av olika roller inom vår bransch, säger Björn Johnsson, regionchef i syd för division Drift. 

Läs också: Svevias kvartalsrapport påverkas av projektnedskrivning

Björn Johnsson tillägger att det är särskilt glädjande att rekryteringen är intern, vilket understryker de goda karriärmöjligheter som finns inom Svevia.

Michael Karlsson, som har varit en del av Svevia sedan 2021 och senast tjänstgjorde som platschef för Norrköping basunderhåll, ser ljust på framtiden. 

– Vi har redan en stark och expansiv marknad i vår geografi och med flera stora planerade infrastrukturprojekt växer möjligheterna för att utveckla affären för drift och underhåll ytterligare.

Karlsson betonar vikten av långsiktiga och affärsdrivande relationer och ser fram emot att bygga starka band med sina kollegor och medarbetare inom arbetschefsområdet.

Michael Karlsson påbörjade sin nya tjänst den 14 augusti.

Artikeln är en del av vårt tema om Ny på jobbet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.114