23948sdkhjf

ENTREPRENAD LIVE: Swecon presenterar elektrifiering och digitala innovationer

Swecon kommer att delta i Entreprenad Live-mässan i Göteborg mellan den 7-9 september 2023, med en rad nyheter.

Företaget Swecon kommer att visa upp sin nyaste eldrivna bandgrävare, Volvo EC230 Electric, som nyligen lanserats på marknaden. Denna maskin är en del av Swecons och Volvo CE:s gemensamma satsning på elektrifiering inom entreprenadbranschen.

Johan Ottosson, försäljningschef region syd på Swecon, uttrycker sin entusiasm.

– Det händer mycket i vår bransch både när det gäller effektivitet och elektrifiering och Swecon tar tillsammans med Volvo CE täten. Vi är på plats, så kom gärna förbi och testa nya EC230 Electric eller bara ta en kopp kaffe och prata med oss.

Läs också: Swecon höjer kompetensnivån

En större satsning på digitala tjänster och väganläggningsmaskiner kommer att presenteras genom nya Assist-tjänster och en jordpackningsvält i Swecons monter. Dessutom kommer Swecons produktspecialister att vara tillgängliga för att diskutera Volvos breda sortiment av asfaltläggare och asfaltvältar.

Swecon kommer att ha en expotrailer där de kommer att presentera nyheterna i sin kundportal, mySwecon, och ge en inblick i sin nya e-handelsplattform. Denna demonstration kommer att äga rum varje hel timme under mässan. De kommer också att visa upp renoverade komponenter från sin demonteringsanläggning i Eskilstuna, som en del av sitt sortiment av begagnade reservdelar.

Swecon hälsar alla besökare välkomna till monter 901 på mässan.

Artikeln är en del av vårt tema om Entreprenad Live 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079