23948sdkhjf

”Nu kan vi serva kunder över hela västkusten”

Derome öppnar en ny uthyrningsdepå, ett fullt sortiment utlovas på en ort man länge haft ögonen på.

Deromes Maskinuthyrningsverksamhet har vuxit snabbt, depå nummer ett öppnades i Göteborg för tre år sedan och i dag räknar företaget in 13 depåer i västra och södra Sverige (i höstas kom till exempel den här).

I höst får man ytterligare ett tillskott, då ska en tusen kvadratmeter stor anläggning stå klar i Hede, inte långt från företagets befintliga Bygg- och industrihandel.

Arbetet pågår för fullt och Derome förklarar att man tänker erbjuda ett fullt uthyrningssortiment.

– Vi har ett starkt helhetserbjudande som vi nu är glada över att kunna erbjuda också i Kungsbacka. Vi vill förenkla kundens vardag och ser att närheten mellan våra verksamheter är viktig för kunderna, berättar Mårten Norrsell, regionchef på Derome Maskinuthyrning.

Enligt Derome har man haft ögonen på Kungsbacka under en längre tid.

– Kungsbacka är ett attraktivt och expansivt område. Marknaden är generellt sett god med många projekt på gång. Vi ser dessutom att vår nya depå binder samman våra verksamheter i Varberg och Mölndal på ett bra sätt. Nu kan vi serva kunder över hela västkusten, säger Mårten Norrsell.

Bygget pågår som sagt och i ett nästa steg ska man börja rekrytera personal.

– Vi har anställt en depåchef och kommer snart att inleda rekryteringen av ytterligare tre personer till anläggningen. När allt är klart ska vi såklart bjuda in kunder och samarbetspartners till en invigning. Men det finns lite mer jobb att göra innan dess.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063