23948sdkhjf

De storsatsar på Maskinexpo

Hako Group bokar sin största monter någonsin.
– Vi har ställt ut på MaskinExpo i närmare 20 år och 2015 var vår bästa mässa någonsin. Det var riktigt mycket folk och stort intresse för våra produkter, säger Anna Johansson, marknadsansvarig på Hako Ground & Garden, i ett pressmeddelande från mässarrangören.

Till nästa år utökar Hako sin satsning på MaskinExpo och bokar hela 750 kvm, vilket är deras största monter någonsin.

– Vi vill ta till vara på tillfället att verkligen möta våra kunder. Bjuda på fika, prata nyheter, höra hur kunderna upplever våra produkter och låta dem provköra maskiner, säger Anna Johansson.

Mässan innebär också ett antal produktlanseringar för företaget. I samband med mässan lanserar Hako Wiper Premiums nya, stora robotgräsklippare; Yard 201.

– Med den nya Wipern blir det möjligt även för stora kommersiella fastigheter att använda robotgräsklippare. Yard 201 klipper ytor på upp till 20 000 kvm, så den väntas få stort intresse av kommuner, fastighetsförvaltare, idrottsföreningar samt privatpersoner med större grönytor, säger Bengt Jonsson, distriktsansvarig på Hako Ground & Garden.

Utöver Sverigelanseringen kommer Hako att visa upp hela Toros program, över 40 modeller från den lilla hemmaklipparen till den största golfmaskinen. Dessutom visar de Kiotis traktorprogram och UTV-program.

Lönsamt, lärorikt och lite extra festligt är nyckelord när Hako planerar sin monter på Maskinexpo.

– Planen är att vi tar med oss specialutrustade UTV:er. Vi har några spektakulära modeller som är väldigt uppskattade och fungerar som lite extra ögongodis i montern, säger Bengt Jonsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078