23948sdkhjf

Entreprenör på förarjakt

Ökat antal uppdrag för 200-miljonersbolaget – nu söker de fler maskinister och chaufförer.
Drottningholms Entreprenad växer i stadig takt. Omsättningsprognosen för innevarande år ligger på 200 miljoner kronor och nu behöver företaget nyanställa för att klara den ökade mängden uppdrag.

– Efterfrågan på våra tjänster ökar ständigt och vi har därför investerat i nya maskiner och fordon. Till dessa behöver vi nu omgående kompetenta och erfarna maskinförare och chaufförer, berättar företagets vice vd, Peter Larsson, för Entreprenad Supply.

Maskinparken består av moderna entreprenadmaskiner som hjul- och bandgrävmaskiner, hjullastare, långgrävare och teleportrar. Åkeriverksamhet erbjuder schaktbilar, bodbilar, lastväxlare och kranbilar. Exakt hur många nyanställningar det kan bli tal om är osäkert, enligt vice vd:n.

– Det är inte helt lätt att svara på. Det droppar hela tiden in nya uppdrag, så det handlar om ett flertal tjänster i alla fall. Men det är svårt att sätta en exakt siffra just nu.

Är det några särskilda kompetenser ni söker?

– De ska givetvis ha förarbevis och tidigare erfarenhet som maskinist eller lastbilschaufför. Vi satsar alltid på duktiga förare, det är en förutsättning för att vi ska växa som företag.

Fakta Drottningholm Entreprenad
Återfinns i merparten av de stora bygg- och anläggningsprojekten i Storstockholms- och mälarregionen. Till exempel inom väg- och tunnelbyggen, byggnation av kommunala inrättningar och sjukhus-, hamn-, gas- och vattenarbeten och ett stort antal av de centrala byggprojekten i Hammarby, Liljeholmen, Solna.

Drottningholms kunder är både mindre uppdragsgivare och stora företag så som exempelvis Skanska, Peab, NCC, Veidekke, Svevia, Hochtief, JM.

Källa: Drottningholm Entreprenad
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11