23948sdkhjf

Indexator föreläser för EU-toppar

Säljchefen: "Det är mycket glädjande"
På den stora EU-konferensen i Umeå och Vasa i veckan har teknikföretaget Indexator bjudits in som föredragshållare.

– Det är mycket glädjande, säger Lennart Eriksson, Area Sales Manager på Indexator i Vindeln, i ett pressmeddelande.

Umeå och Vasa är under två dagar värd för en stor EU-konferens på temat globala trender inom sjötransportsektorn, ”Northern transport routes and the position of remotes areas”.

Konferensen arrangeras av MOS, Motorways Of the Seas – EU-programmet där Kvarkenprojektet har ansökt om stöd från Bryssel. Delegaterna kommer från hela Europa, både politiker och EU-tjänstemän. Torsdag den 21 april inleds konferensen för att sedan fortsätta på Wasa Express under eftermiddagen och kvällen. Fredag 22 april avslutas konferensen i Vasa.

Teknikföretaget Indexator i Vindeln har bjudits in som föredragshållare till konferensen. Temat är att visa på värdet av att EU satsar på att utveckla infrastrukturen i öst-västlig riktning.

– Det är mycket glädjande att Indexators stora export till Finland och Ryssland ger oss möjlighet att få uttrycka vårt behov av bra transportmöjligheter i östlig riktning. För Umeå storregion är det av yttersta vikt att vägnätet är bra från våra exportföretag och att även de viktiga sjötransporterna fungerar. Där fyller färjeförbindelsen med Vasa en viktig funktion, säger Lennart Eriksson
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078