23948sdkhjf

Ballast blir ett med NCC

Från och med den 1 juli kommer NCC att marknadsföra stenmaterial under produktnamnet NCC Ballast.
Beslutet innebär att den gamla Ballast-logotypen försvinner från skyltar, prislistor och produktkataloger och ersätts av NCCs välkända logotyp.

– Vi vill göra det tydligare att produktion och försäljning av stenmaterial är en del av NCC. Det är en trygghet för våra kunder att veta att verksamheten ingår i en resursstark koncern med tydliga värderingar och stort engagemang i det hållbara samhällsbyggandet, säger Adam Lindberg, försäljningschef hos NCC Ballast, i ett pressmeddelande.

NCC är en av Sveriges ledande producenter och leverantörer av förädlat stenmaterial till byggsektorn. Men, enligt NCC, är det något som inte alla känner till för verksamheten har hittills bedrivits under varumärket Ballast och haft en egen logotyp.

– Nu ändrar vi på det. Framöver kommer verksamheten att kommuniceras under NCC:s etablerade varumärke. Det innebär att den gamla Ballast-logotypen försvinner från skyltar, dekaler, broschyrer, prislistor etc. I övrigt kommer våra kunder inte att märka någon skillnad. Vi kommer att tillhandahålla samma goda service som tidigare i våra anläggningar, säger Adam Lindberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064