23948sdkhjf

De bygger ut Drivelab

Får i uppdrag att uppföra ny mässa i Arlandastad.
Det blir Wästbygg som tar hem Arlandastad Holdings kontrakt för fortsatt utbyggnad av Drivelab, ett testområde för fordonsindustrin, i Arlandastad.

Wästbygg ska uppföra den första etappen av det så kallade Drivelab Big, en 7 000 kvadrameter stor permanent mässa och utbildningsplats för stora fordon. Största hyresgäst blir företaget Training Partner och lokalen ska bland annat inrymma certifieringshallar och utbildningslokaler. Byggnaden ska certifieras enligt miljöbyggnad silver.

– Vi har byggt åt Arlandastad Holding tidigare och tackar för det fortsatta förtroendet. Hela Drivelab-projektet är otroligt intressant och det är inspirerande att få vara en del i det utvecklingsarbetet, säger Pelle Brandt, regionchef mitt på Wästbygg, i ett pressmeddelande.

Produktionsarbetet inleds omgående och i oktober 2017 ska anläggningen vara klar.

– Vi välkomnar ytterligare ett spännande projekt tillsammans med Wästbygg. För Arlandastad Holding är kvalitet och samarbete viktiga ledord när vi väljer entreprenör. Senast Wästbygg byggde i Drivelab var processen präglad av gott samarbete i kombination med hög kvalitet, säger Dieter Sand, vd på Arlandastad Holding AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11