23948sdkhjf

Delvator stärker säljet med ny roll

Inför ny chefstitel inom företaget.
Hitachi-agenten Delvator förstärker sin organisation med en säljare och en ny titel som produktchef.

Den nya säljaren är Per-Olof Nilsson, som i januari 2017 går in som säljare i Skåne. Han kommer närmast från Maskino i Höganäs.

– Nu inleder jag mitt nya arbete med att successivt presentera mig för Delvators Hitachikunder i Skåne, säger Per-Olof Nilsson, som därmed över säljarbetet i Skåne från Magnus Hansson som byter roll och blir Delvators produktchef.

Magnus Hansson har arbetat i drygt tio år hos Delvator. Först med teknisk support, därefter som säljare i Skåne och nu avancerar han alltså till en ny funktion inom företaget som produktansvarig och Delvators tekniska produktspecialist.

– Det här är riktigt roligt, inte minst gäller det att få fortsätta utveckla vårt nära samarbete med Hitachi. Jag har ett stort tekniskt intresse och god kunskap om Hitachis maskiner. Nu ska jag stötta Delvators säljare med utbildning, expertis och att förmedla tekniska nyheter till säljare och kunder.

Delvators nytillträdda vd Lotta Lundquist är glad att presentera nye säljaren P-O Nilsson, samt Magnus Hanssons nya roll:

– P-O:s långa erfarenhet gör att vi kan täcka upp med en bra säljrepresentation i Skåne. Samtidigt är det mycket glädjande att vi kan ta vara på och vidareutveckla Magnus Hanssons gedigna kunnande om Hitachi i en nyinrättad funktion som produktansvarig. Hans kompetens om Hitachis maskiner är välkänd. Nu blir hans kunnande en resurs för både våra egna säljare, våra kunder och även ut mot våra underleverantörer av redskap och utrustningar till Hitachis maskiner.

– Sammantaget kommer det att utveckla vårt produktutbud och därmed stärka vår marknadsposition, säger Lotta Lundquist.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156