23948sdkhjf

Scantruck breddar portföljen

Presenterar ny Manitou och Mustang.
Det är i ett pressmeddelande som Scantruck presenterar två nyheter i produktfamiljen.

Företaget kan nu erbjuda en ny teleskoplastare från franska Manitou. De handlar om en ny och uppdaterad version av storsäljaren MLT840. Modellen är redan välkänd, men i den nya MLT840-137 PS Elite, som beskrivs som en lyxversion, har maskinen fått en rad nya funktioner.

– Stage IV-motor, reducerad ljudnivå och breda däck är bara några nya kännetecken på den nya MLT840 i PS Elite-versionen, berättar Scantrucks Sverigechef Anker Lemvig.

Scantruck har också fått en ny ledarhingst i Mustang-familjen. Modellen, Mustang AL708, hade officiellt världspremiär på Bauma i München tidigare i år. Men dessförinnan hade den haft smygpremiär hos Scantruck i Skive, i samband med Scantrucks traditionella ScanMek-mässa som gick av stapeln i januari. Nu är serieproduktionen igång, berättar Anker Lemvig.

– Att vi var de första som fick lov att visa maskinen för kunderna har naturligtvis gett oss ett speciellt förhållande till AL708:an. Den gången i form av den enda prototypen som fanns. Nu är serieproduktionen igång och nu kan vi också sälja den.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062