23948sdkhjf

Kedjeröjare anpassas till mindre traktorer

Trejon har släppt en mindre och lättare variant av sin kedjeröjare, M1650.
Efter stark försäljning av Trejons kedjeröjare M1650 har man nu tagit fram en variant för användning till mindre traktorer. Den nya modellen Trejon Optimal M1250 har smalare klipphuvud och lägre vikt än den större modellen. Den mindre modellen är anpassad för traktorer från 3 ton och uppåt, skriver Trejon i ett pressmeddelande.

– Efterfrågan har varit stor från användare med mindre traktorer och M1250 finns nu för traktorer från 3 ton och uppåt, säger Johan Schols, sälj- och marknadschef på Trejon i pressmeddelandet.

Precis som M1650 har M1250 integrerad hydraulisk sidoförskjutning. Den har ett rörelsemönster på 128 centimeter och en maximal räckvidd på 4 meter. Den går att anpassa med olika kedjor och knivar beroende på användning.

Den är utrustad med ett hydrauliskt påkörningsskydd som automatiskt lyfter maskinen och viker bakåt om man kör på fasta hinder.

-Med M1250 har föraren hela tiden god uppsikt över maskinen och arbetsområdet. Den integrerade sidoförskjutningen gör maskinen lättanvänd och flexibel med en stor räckvidd, säger Johan Schols.

M1250 finns nu att köpa hos trejons återförsäljare runt om i Sverige.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094