23948sdkhjf

Bra fart för Trejon

Nya krafter ska stötta upp när Trejon växer så det knakar. – Denna rekrytering känns helt rätt och kommer ge oss förutsättningarna att fortsätta utvecklas och växa.

Det är bra fart på Trejon – enligt ett pressmeddelande ökar försäljningen och orderingången uppges vara rekordhög på de flesta marknader och produktområden.

Arbetsbördan har ökat så pass att företaget anställt en ny verkstadstekniker – Herman Öberg.

– Vi är så klart stolta över den positiva utvecklingen vi sett och fortsatt ser. Denna rekrytering känns helt rätt och kommer ge oss förutsättningarna att fortsätta utvecklas och växa, säger Henrik Johansson, vd på Trejon.

Herman Öberg, som började sitt nya jobb den 8 november, kommer närmast från servicejobb inom tågtrafik. Han har också arbetat som servicetekniker hos en lokal återförsäljare och har, enligt Trejon, god kännedom om både branschen och om produkterna.

– Det känns kul med denna möjlighet att få komma till ett företag som står så starkt både lokalt, nationellt och internationellt. Det är ett team av dedikerade medarbetare och kollegor som alla jobbar tillsammans, säger han i pressmeddelandet.

Trejon är både grossist och tillverkaren oc säljer maskiner och redskap för både entreprenad, skog och lantbruk.

I detta ingår förstås att vid behov anpassa och utrusta maskinerna innan de går vidare till olika återförsäljare och Herman Öberg kommer att ansluta till monteringsverkstadens befintliga team.

Tanken är att man ska kunna se till att ännu fler maskiner av hög kvalitet kan levereras, och Herman Öberg ska stötta upp kring leveranser, montering och utrustning av maskiner inom Trejon Flexitrac och Trejon Optimal.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125