23948sdkhjf

Italricambi får ny svensk distributör

Italricambi har återuppstått under ny ägare och Partrex blir ny svensk distributör för de italienska slitdelarna.

Italienska Italricambi var länge ett välkänt märke inom entreprenadbranschen, företaget tillverkade slitstålsprodukter till entreprenadmaskiner och i sortimentet återfanns bland annat härdade slitstål, smidda och härdade tandhållare samt skoptänder.

För några år sedan försvann produkterna dock från marknaden sedan Italricambi gått i konkurs som en följd av ägarens finansiella problem.

Nu är slitdelarna finns produkterna åter på marknaden, nya ägaren Tough Components tog över både produkterna och produktionsutrustningen och delar av personalen och Italricambis produkter produceras nu av Tough Components Srl. 

Flera sändningar uppges redan ha nått Sverige, där Partrex har gått in som ny svensk distributör.

Enligt ett pressmeddelande kommer Hörneforsföretaget att representera både Tough Components och Italricambi produkter parallellt med företagets befintliga produkter och varumärken.

Vi är glada och stolta över att Tough Components valt just Partrex till att representera dem i Sverige. Italricambis produkter har alltid hållit hög och jämn kvalitet och det vi har fått hem till lager nu ser mycket bra ut och vi har redan börjat leverera ut till flera kunder, säger Partrex försäljningschef Henrik Häggmark i ett pressmeddelande.

Fotnot: Läs gärna mer här om Partrex, som vuxit explosionsartat de senaste åren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109